Ak partiye Sur katılımı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde HDP'li Daban ailesi AK Parti'ye katıldı

Haberler 16.02.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Sur ilçesinde çounluu HDPli olan Daban ailesi fertleri, korona virüs tedbirlerinin alnd törenle AK Partiye geçti. AK Parti Sur lçe Bakan Murat Unat, Daban ailesinin AK Parti Sur ilçe tekilatna katlmlarndan dolay ahsm, partim ve tekilatm adna kendilerine teekkür ediyorum. Partinize, evinize tekrar ho geldiniz, sefalar buyurdunuz dedi.

AK PARTYE KATILIM

Sur ilçesi Yenievler Mahallesinde ikamet eden ve çounluu HDPli olan Daban ailesinden yaklak 200 kii, AK Partiye geçti. AK Parti Sur lçe Bakan Murat Unat, AK Parti Sur ilçe Bakanlnda görevli üye ve yöneticiler mahalleye giderek aile fertleriyle bulutu. Burada Konuan AK Parti Sur lçe Bakan Unat, Yenievler Mahallesinin önde gelenlerinden Daban ailesinin partilerine katlm sebebiyle bir araya geldiklerini söyledi.

EVNZE HO GELDNZ

Unat, Daban ailemizin büyüklerine, tüm aile fertlerine partinize, evinize ho geldiniz diyorum. lçemize, mahallemize hizmet için hep birlikte hizmetkar olup daha güçlü olacaz. Cumhurbakanmzn öncülüünde 2023 hedeflerine doru adm adm ilerlerken, bu katlmnzn mahallemize, ilçemize, ilimize, ülkemize hayrl olmasn Cenab- Allahtan diliyorum. Sur ilçemizin sakinleri ve hususen de Yenievler Mahallemizin kalknmas, refah, huzuru ve bilumum beklentilerinin temin edilmesi için hep birlikte gönül birliiyle gayret edip çalacaz. lçemize, mahallemize hizmet için hep birlikte hizmetkar olup daha güçlü olacaz. AK Parti, kuruluundan bugüne, her daim gücünü, kudretini bürokratik ve hegemonik yaplardan deil, sizden, yani halktan, sandktan, sokaktan alm ve almaya devam ediyor. Bu bakmdan partimiz, ülke sathnda bir halk hareketidir, beyaz yakal seçkinlerin kümelendii politik bir birlik deildir. Yenievler Mahallemizde çounlukla ikamet eden Daban ailesinin AK Parti Sur ilçe tekilatna katlmlarndan dolay ahsm, partim ve tekilatm adna kendilerine teekkür ediyorum. Partinize, evinize tekrar ho geldiniz, sefalar buyurdunuz dedi.

Burada Daban aile fertlerine görevliler tarafndan üye kayt formu verildi. Üye ilemlerinin tamamlanmasnn ardndan Daban ailesi fertlerine AK Parti rozeti takld.

Ana Sayfaya Git