Ak Partiye taşlı saldırı

Merkez Kayapınar ilçesinde AK Parti kampanya otobüsüne taşlı saldırıda bulunuldu. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, parti binaları ve araçlarına yönelik daha önce de saldırılar gerçekleştirildiğini anımsattı.

Haberler 22.03.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda AK Partinin kampanya otobüsü tal saldrya urad.

Alnan bilgiye göre, anayasa deiiklii paketi ile ilgili yaplacak halk oylamas için merkez Kayapnar ilçesinde dolaan kampanya otobüsüne henüz kimlii belirsiz bir grup tarafndan tal saldr yapld.

Can kayb ve yaralanan olmazken, otobüste hasar olutu.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, parti binalar ve araçlarna yönelik daha önce de saldrlar gerçekletirildiini anmsatt.

AK PART OTOBÜSÜNE SALDIRI

Yürüttükleri kampanyaya uluslaras boyutta tahammül edilemediini dile getiren Akar, saldry Avrupada engel çkaran zihniyetin Diyarbakrdaki yansmas olarak niteledi.

Akar, iki gün önce de benzer bir saldr ile karlatklarn, üyelerinden birinin ban atlan talardan korumaya çalrken elinden yaralandn aktararak, öyle konutu:

Seçim otobüsümüzün halk selamlamas bazlarnda tahammülsüzlük oluturduu anlalyor. Herkes istedii yerde kampanyasna devam ediyor. Terör örgütlerinin uzantlarnn tahammülsüzlükleri ise ortada. Bize ta atan kardeime sesleniyorum. Bu kampanyay isiz, asz, eitimsiz kalmayasn, özgür ve kalknm bir Türkiyede ban dik alnn ak dolaman için yapyoruz. Bu memleketin bütün evlatlar için çalyoruz. Bize ta atana gül atacaz.

Ana Sayfaya Git