Ak partiyle hizmet geldi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, partisinin 19 yıllık iktidarında Diyarbakır ve bölgede hayata geçirilen hizmetleri değerlendirdi. Aydın, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Diyarbakır önümüzdeki dönemlerde yapılacak hizmetlerle bu değişim ve dönüşümü sürdürecektir” dedi.

Haberler 23.09.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed erif Aydn, partisinin 19 yllk iktidarnda Diyarbakr ve bölgede hayata geçirilen hizmetleri deerlendirdi. Salktan, oto yollara kadar Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerinin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliindeki hükümetleri tarafndan gerçekletirildiini belirten Aydn, hizmetlere hz kesmeden devam edileceini kaydetti.

BÖLGENN UMUDUNU YEERTYORUZ

Uzun yllar ihmal ve istismar edilen Diyarbakrn, hizmeti ve hak ettii deeri AK Parti iktidarnda gördüünü kaydeden Muhammed erif Aydn, uluslararas havalimanndan, 33 bin seyirci kapasiteli modern stadyuma, uzun yllarn açn kapatan çevre yolundan, kentin ekonomisine yön veren organize sanayi bölgelerine, bölge hastanesi özelliine sahip eitim ve aratrma hastanesinden her ilçe ve her semte yaylan salk kurulularna kadar Cumhuriyet tarihindeki en önemli hizmetlerin bu dönemde gerçekletiini kaydetti.

Ulam, salk, ticaret, spor ve turizm alanlarnda devasa projelerin hayata geçirilerek Diyarbakrn eski kabuundan kurtarldn belirten Bakan Aydn, bölge halk layk olduu hizmetlerle bu dönemde tantn söyledi.

AYNES TR KNN LAFA BAKILMAZ MSAL

Kentin geleceine yön verecek projelerin devam ettiini dile getiren Aydn, Kentimiz ilk kez ehir hastanesine kavuacak. ehir içindeki ulam rahatlatacak olan hafif rayl sistem önümüzdeki süreçte hizmete girecek. Hzl tren projesi devam ediyor. Tarm ekonomisi ve turizme yönelik olarak ekonomiye can damar olacak birçok devasa projede sona geliniyor. Yine çevre ve ehircilik Bakanlmz tarafndan Balar, Yeniehir, Kayapnar ve Surda olmak üzere birçok noktada kentsel dönüüm projeleri sürdürülüyor. Merkezdeki hizmetlerle paralel olarak krsal ilçelerimizde de gelecee k tutacak hizmetler yapld ve yaplmaya da devam ediliyor. AK Parti söz verdi, yerine getirdi ve daha büyük projeleri yerine getirmeye devam edecektir. Ayinesi itir kiinin lafa baklmaz misali halkmz kimin hizmet, kimin hamaset ürettiini gayet iyi biliyor.

AK PARTYLE DYARBAKIR HZMET GÖRDÜ

Diyarbakr hizmeti AK Parti ile gördü, bundan sonra da görmeye devam edecektir. Bizim gündemimizde insanmzn yaam kalitesini artrmay amaçlayan hizmetler var. Hamd olsun Diyarbakrmz artk terör ve kaosla deil, turizmle ve projelerle anlr hale geldi. Bunu da salayan sayn cumhurbakanmzn liderliindeki hükümetlerin bölgeye biçtii deer ve bu paralelde hayata geçirilen hizmetlerdir eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git