Akar Okul Görüşmesinde

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, İl Başkan Yardımcısı Necla Uysan ve Yönetim kurulu üyeleri, Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul eksiklerini yerinde gözlemleyen, Akar, okul müdürü ve okul aile birliği başkanı ile eğitim hizmetlerine ilişkin Okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretimdeki çalışmaları hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı bilgi aldı.

Haberler 22.08.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet ve Kalknma Partisi ( AK Parti) Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, l Bakan Yardmcs Necla Uysan ve Yönetim kurulu üyeleri, Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul eksiklerini yerinde gözlemleyen, Akar, okul müdürü ve okul aile birlii bakan ile eitim hizmetlerine ilikin Okulun fiziki yaps ve eitim öretimdeki çalmalar hakknda okul yöneticilerinden bilgi ald bilgi ald.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, ziyaretlerinin ardndan yapt açklamada, Okullarn taleplerine imknlar dorultusunda her zaman destek vermeye çaltklarn ve AK Parti olarak, Eitime verdikleri destein devam edeceini belirtti.

MESLEK LSE

Göreve geldikleri günden bu yana okullara imkanlar dorultusunda desteklerini saladklarn ve yapabildikleri bütün çalmalar yaptklarn aktaran Akar, Bu kapsamda okul idarecilerimizle zaman zaman bir araya gelerek Varsa yapabileceimiz eyleri konuuyoruz. Okullarn fiziki yaps ve eitim öretimdeki çalmalar hakknda okul idarecileri ile karlkl fikir al veriinde bulunuyoruz. Eitime Önem veriyoruz. Eitime yaplan yatrm geleceimize yaplan bir yatrmdr. Gelien büyüyen Türkiyenin yolu eitimden geçmektedir.Eitim Kurumlarn ziyaret ediyoruz. Eitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imknlar ölçüsünde yardmc olmaya çalacaz. Eitime yaplan yatrm geleceimize yaplan bir yatrmdr. Bizleri misafir eden okul idarecilerimize, teekkür ediyorum dedi.

Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yöneticileri AK Parti l Bakan ve beraberinde ki heyetin ziyaretinden ötürü duyduklar memnuniyeti dile getirerek teekkürlerini ifade ettiler.

Ana Sayfaya Git