Akıma kapıldı

Elektrik tamircisi jeneratörü tamir etmek isterken akıma kapıldı

Haberler 25.06.2020 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir sitenin jeneratör ksmnda yaanan elektrik arzasn tamir etmek isterken yüksek akma kaplan elektrik tamircisi ar yaraland. Yaral elektrik tamircisi vatandalarn ve salk ekiplerinin yardmyla ambulansa tanarak en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

Olay, Merkez Yeniehir ilçesi Fabrika Mahallesinde bulunan Kaya Gold Cty naat isimli sitede gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede elektrik arzasnn giderilmesi için sk sk elektrik kesintisi olumas nedeniyle sitenin enerji ve jeneratöründe arza meydana geldi. Bunun üzerine arzann giderilmesi için site yönetimi elektrik tamircisini çard.

AKIMA KAPILAN ELEKTRK TAMRCS ALEV ALDI

Elektrik arzasn gidermek için jeneratörün bulunduu ve etraf tel çitlerle kapal olan alana giren Bülent isimli tamircisi burada enerji nakil kablolarna bakt srada bir anda akma kaplarak alev ald. Olay gören çevredeki vatandalar akma kaplarak ar yaralanan elektrik tamircisine yardm etmek için yanan tamircinin kyafetlerini çkararak topran üzerine yatrp salk ekiplerinin gelmesini beklediler.

SALIK DURUMU CDDYETN KORUYOR

Olay yerine gelen salk ekipleri, ar yaral ahs ambulansla en yakn hastaneye götürdü. Hastanenin acil servisinde ilk müdahalesi yaplan yaral ahs, daha sonra youm bakm ünitesine alnd. Elektrik tamircisinin salk durumunun ar olduu örenilirken, polis olayla ilgili inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git