Akköy çocukları şenlikte gönüllerince eğlendi

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi ‘Köyde Şenlik Var’ etkinliklerine devam ediyor.

Haberler 13.07.2021 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil lçe Belediyesi tarafndan gerçekletirilen Köyde enlik Var etkinliin bu haftaki adresi Akköy Mahallesi oldu. Etkinlie katlan Bakan Türkmen, çocuklarla birlikte oyunlara elik ederek onlarn sevinçlerine ortak olurken büyüklerinde görü ve sorunlarn dinledi. Etkinlie, Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmenin yan sra Belediye Bakan Yardmcs Rdvan Akyol ve Bakan Türkmenin ei Pnar Türkmen, çocuklar ve vatandalar katld. Akköy meydannda sosyal mesafe kurallarna uygun ekilde gerçekletirilen etkinlie köydeki çocuklar ile birlikte büyükler de youn ilgi gösterdi.

Sosyal belediyecilikte büyük projelere imza atyoruz

Normalleme sürecine geçilmesiyle birlikte Köyde enlik Var etkinliklerin baladn belirten Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen rutin belediye hizmetleri dnda sosyal belediyecilikte de büyük projelere imza atklarn aktard. Bakan Türkmen, Pandemi döneminde yaadmz skntlar ve stresi, kültür müdürlüümüzün düzenlemi olduu Köyde enlik Var etkinlikleriyle bir nebze de olsa bertaraf edeceiz. enlik kapsamnda, çocuk oyunu, tiyatro, yarmalar, palyaço gösterileri, animasyon gösterileri, ime oyun parklar, dart oyunu ve daha birçok oyunlar ve açk hava sinemalarnn da yer ald yaz enlikleri programmzda inallah vatandalarmz keyifli ve elenceli vakit geçirecekler dedi.

Daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelen Bakan Türkmen, köy sakinleri ile belediye çalmalar ve köyde yaplmas gereken çalmalar hakknda konuuldu.

Eskiden belediye bakanlar evlerimizi ziyaret edip oturmalar hayaldi

Daha sonra vatandalarn daveti üzerine evleri ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Bakan Türkmene teekkür eden mahalle sakinleri, ise Bakan Türkmenin bizleri krmayp misafirimiz olduundan dolay dolay teekkür ediyoruz. Eskiden belediye bakanlar evlerimizi ziyaret edip oturmalar hayaldi, imdi ise bakanmz vatandan arasnda, yer sofrasnda oturuyor, hayallerimizi gerçekletiriyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git