Akla ziyan müdahale!

İnsanı dehşete düşüren korkunç olay, merkez Yenişehir ilçesindedeki Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde bahçesinde yaşandı. 23 yaşındaki Y.K. elektrik akımına kapılarak ambulansla hastanenin aciline getirildi. Sağlık görevlilerin müdahalesini reddederek imza karşılığında sorumluluğu üstlenip hastayı acilden çıkaran yakınları, hastanenin bahçesinde kazılan toprağa gömerek tedavi etmek istediler. Hastane görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ile bu kişiler arasında bir süre gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından topraktan çıkarılan Y.K, yakınları tarafından bölgeden götürüldü.

Haberler 28.08.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda elektrik akmna kaplan 23 yandaki kadn hastanede yaknlar tarafndan imza karlnda sedyeyle çkarlarak bahçede topraa gömüldü. Durumun bildirilmesi üzerine ksa sürede çok sayda polisin geldii hastane bahçesinde aile bireyleriyle gerginlik yaand. nsan dehete düüren o anlar ise cep telefonu kamerasna yansd.

Olay, merkez Yeniehir ilçesinde bulunan Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesinde bahçesinde yaand. 23 yandaki Y.K. elektrik akmna kaplarak ambulansla hastanenin aciline getirildi. Burada yaknlar salk görevlilerin müdahalesini reddederek imza karlnda sorumluluu üstlenip hastay acilden çkard. Sedyeyle hastanenin acilinden çkarlan Y.K., yaknlar tarafndan hastanenin bahçesinde kazlan topraa gömüldü. Hastane çalanlarnn durumu fark etmesiyle durum polise bildirildi. Ksa sürede çok sayda polisin geldii hastane bahçesinde gerginlik yaand.

YARALI KADINI FARKLI YERE GÖTÜRDÜLER

Y.K.nn ailesi ile güvenlik güçleri arasnda yaanan gerginlik cep telefonu kamerasna yansrken, aile bireyleri elektrik akmna kaplan 23 yandaki kadn iddiaya göre hastaneden alarak baka bir alanda vücudundaki elektrii almak için topraa gömdüü ileri sürüldü. Hastane bahçesinde kazlan alan ise görevliler tarafndan kazma ve kürekle kapatld.

Ana Sayfaya Git