AKSAKLIK İSTEMİYORUM!

İl Valisi Güzeloğlu, Sur ilçesinde yürütülen restorasyon ve yenileme çalışmalarını yürüten kurum idarecileriyle bir araya geldi. Son duruma dair bilgi alan Vali Güzeloğlu idarecileri uyardı; "Aksaklık istemiyorum, gerekli hassasiyet gösterilsin" dedi.

Haberler 23.07.2017 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Sur lçesinde devam eden çalmalarla ilgili, çkalede düzenlenen toplantya bakanlk ederken, kurum idarecilerini de restorasyon ve yenileme çalmlar konusunda hassasiyet göstermelerini isteyerek, aksaklk istemiyorum uyarsn yapt.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantya Vali Güzelolunun yan sra çevre ve ehircilik Bakanl Altyap ve Kentsel Dönüüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Vali Yardmcs Tuba Koal, Sur lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Bilal Özkan, çevre ve ehircilik l Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, çevre ve ehircilik l Müdür Yardmclar Nezir Rüzgar ve Hakan Yldrm, Proje ube Müdürü Serhat Alpergin ve Altyap ve Kentsel Dönüüm ube Müdürü Seval Turgut katld.

GÖRÜ ALI-VER

Toplantda Sur lçesinde devam eden restorasyon çalmalar hakknda karlkl görü alveriinde bulunuldu. Vali Güzelolu yaplan çalmalarda herhangi bir aksakln yaanmamas için gerekli hassasiyetin gösterilmesi uyarsn yapt.

Ana Sayfaya Git