Aksoy Veda Turuna Çıktı

Bakanlar Kurulunca hazırlanan Valiler Kararnamesi ile Kocaeli Valiliğine atanan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, veda turuna çıktı. Aksoy, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve Ticaret Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

Haberler 23.06.2017 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr valiliinden Kocaeli valiliine atanan Vali Hüseyin Aksoy jet hzyla veda ziyaretlerine balad.

Kararnameden sonra ziyaretleri gerçekletiren Aksoy, Büyükehir belediyesi, Ticaret Sanayi Odas ve Borsaya ziyarette bulundu.

BASAVCI GÜRE

Veda ziyaretlerinde ilk olarak Diyarbakr Adliyesini ziyaret eden Vali Aksoyu burada Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre karlad. Basavclk makamna geçen Vali Aksoy burada bir süre Basavc Güre ile görütükten sonra Diyarbakr Barosuna geçti. Aksoyu Diyarbakr Baro Bakan Yardmcs Velat Alan ve Baro üyesi avukatlar karlad. Bir süre burada Baro Bakan Yardmcs Alan ile görüen Vali Aksoy daha sonra Adliyeden ayrld.

REKTÖR VE BORSA

Dicle Üniversitesine geçen Vali Aksoy burada Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül tarafndan karland. Rektörlük makamna geçen Vali Aksoy burada Rektörlük eref defterini imzalad. Bir süre Rektör Gül ile makamnda sohbet eden Vali Aksoy daha sonra üniversiteden ayrld.

Ticaret Borsasna geçen Vali Aksoy, Borsa Bakan Engin Yeil ve Borsa Yönetim Kurulu Bakanveli eyhmus Ayhan ile üyeler tarafndan karland. Bakanlk Makamna geçen Vali Aksoy, Borsa Bakan Yeil ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Borsa Bakan Yeil tarafndan Vali Aksoya bir Diyarbakr tablosu hediye edildi.

Veda ziyaretleri kapsamnda DESOBu ziyaret eden Vali Aksoy DESOB Bakan Alican Ebedinolu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüürken, bir plaket takdim edildi. Toplu fotoraf çekiminin ardndan Vali Aksoy alandan ayrld.

Veda ziyaretlerinde son olarak Büyükehir Belediyesini ziyaret eden Vali Aksoyu Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla karlad. Büyükehir Belediye Bakan Atilla ile bir süre makamnda görüen Vali Aksoy daha sonra Belediye binasndan ayrld.

TCARET SANAY ODASI

Vali Aksoy, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasna da veda ziyaretinde bulundu. Bakan Ahmet Sayarla görütü. Sayar, Vali Aksoyun Diyarbakrn ekonomisinin canlanmas ve yatrmlarn önünün açlmas yönünde büyük destek saladn belirterek, teekkür etti.

Ana Sayfaya Git