Alışverişteki kadının cep telefonunu çalan hırsız kameradan yakalandı

DİYARBAKIR'da, alışveriş yapan kadının cebinden cep telefonunu yankesicilik suretiyle çalan hırsız, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerden kimliği tespit edildikten sonra aynı cadde üzerinde yakalandı.

Haberler 16.02.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçesi 5 Nisan Mahallesi Sakarya Caddesi üzerindeki bir i yerinden 2 gün önce alveri yapan M.A.nn cebindeki cep telefonunun çalnmas sonras ekipler çalma balatt. Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Yankesicilik ve Dolandrclk Büro Amirlii ekipleri hrszlk olayndan sonra i yeri ve cadde üzerinde bulunan güvenlik kameralarnn görüntülerini inceledi. Görüntülerden hrszn kimliini ve fotorafn tespit eden ekipler, 2 gün sonra ayn cadde üzerinde telefonu çalan zanl H.D.yi yakalad. Soruturmas tamamlanarak adliyeye sevk edilen H.D. adli kontrol artyla serbest braklrken, hrszlk maln satn alan M.G.B.ye suç eyasnn alnmas ve kabul edilmesi suçundan ilem yapld.

yerindeki kameraya yansyan hrszlk an görüntülerinde, H.D.nin bir çaydanl inceleyen M.A. adl kadnn yanna yanaarak cebinde bulunan telefonu alp hzla çkt görülüyor.

Ana Sayfaya Git