Alacak verecek kavgası: 5 yaralı

Diyarbakır’da bir mobilya dükkanında aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma silahlı ve yumruklu kavgaya dönüştü. Olayla 5 kişi yaralanırken, yaralılar ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberler 07.02.2022 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda bir mobilya dükkannda aralarnda alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasnda çkan tartma silahl ve yumruklu kavgaya dönütü. Olayla 5 kii yaralanrken, yarallar ambulanslarla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

Olay, Diyarbakr Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde bulunan anlurfa Bulvar üzerindeki bulunan bir mobilyac dükkannda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarnda alacak verecek meselesi bulunan iki grup, dükkan içerisinde konuma srasnda tartmaya balad. Grup içerisindekilerin kendileri ile getirdikleri silahlar çkarmas üzerine yumruklu kavga yaand.

5 kii yaraland

Silah ve yumruklarn konutuu kavgada 5 kii yaralanrken çevredeki vatandalarn ihbar üzerine olay yerine gelen salk görevlileri, silah ve darp yarals olan 5 kiiye yaptklar ilk müdahalenin ardndan en yakn hastaneye götürdü. Hastanede tedavileri süren 5 yaralnn salk durumunun iyi olduu örenilirken polisin olayla ilgili olarak inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git