Alipınar’da kaldırımlar huzur buluyor

AK Partili Bağlar Belediyesi, uzun yıllar yenilenmediği için görüntü kirliliği yaşanan Alipınar Mahallesi’nin kaldırım ve sokaklarını güzelleştirmek için çalışma başlattı. Kırsalda ise Karacadağ Mahallesi’ne bağlı Ziyaret mezrasına yeni yollar kazandırılarak bölgede yaşanan ulaşım sıkıntısına son verildi.

Haberler 10.08.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ikayet konusu olan bölgelerde alt yap ve üst yap yenileme çalmalarn sürdürüyor. Uzun yllar yenilenmedii için görüntü kirlilii oluturarak günlük yaam olumsuz etkileyen Alipnar Mahallesinin kaldrm ve ara sokaklarnda geni kapsaml yenileme çalmas balatld. Fen leri Müdürlüü ekipleri ypranan parke talarn yenileriyle deitirirken, ara sokaklar ve kaldrmlarn alt yapsn yenileyerek geniletiyor.

Yaplan çalmalar büyük bir memnuniyetle takip eden vatandalar, ilk kez böyle bir çalmaya ahit olduklarn dile getirerek Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Mahalle sakinleri, daha önce mahalleyi ziyaret eden Beyolunun verdii sözü yerine getirmesinden dolay da mutlu olduklarn kaydetti.

YEN HZMET MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEZ

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, krsal bölgelerde de alt yap ve üst yap yenileme çalmalarn sürdürerek yerleim yerlerinin sorunlarn çözüme kavuturuyor. Eski adyla Alatosun beldesi, yeni adyla Karacada Mahallesine bal Ziyaret mezrasnda vatandalarn talebi üzerine bakmsz hale gelen yollar yenilenerek baz noktalara da yeni yollar kazandrld.

Hizmet çalmalarn yakndan takip ederek günlük olarak bilgi alan Bakan Beyolu, önümüzdeki günlerde bir çok yerleim yerine hizmet müjdesi vermeye devam edeceklerinin altn çizdi.

Ana Sayfaya Git