Alışveriş hareketliliği

Diyarbakır'da, güneşli havada kısıtlama öncesi '14 Şubat' alışverişi

Haberler 13.02.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, sokak kstlamas öncesi hava scaklnn 13 dereceye çkmasyla halk, çar ve caddelere akn etti. Maske kullanm ve sosyal mesafenin unutulduu kentte baz kiiler, kstlamann uyguland pazara denk gelen 14 ubat Sevgililer Günü için alveri yapt.

Bat illerinde kar ya ve souk hava etkili olurken, Diyarbakrda ise ubat aynda güneli ve scak hava artyor. Güzel havay frsat bilenler de merkez Sur ilçesi Gazi Caddesinde alveri yapt. Hava scaklnn 13 dereceye kadar çkmas ve koronavirüs tedbirleri kapsamnda bugün saat 21.00de balayp, pazartesi saat 05.00te sona erecek sokak kstlamas nedeniyle çar ve caddeler kalabalklat. Kstlama öncesi çarlarda, pazara denk gelen Sevgililer Günü için alveri yapanlarn sosyal mesafe ve maske kurallarna uymadklar gözlendi.

BU SENE DYARBAKIRA KI GELMED

Gazi Caddesi esnafndan Veysel Özmen, Sevgililer Günü nedeniyle younluk olutuunu belirterek, Diyarbakra bu sene k gelmedi bir türlü. Havalar güzel, güneli. Bir de bugün özellikle Sevgililer Günü nedeniyle kalabalk olutu. nsanlar tedbirlere de pek uymuyor dedi. Hacire Tayfur ise scak havay frsat bilerek, çocuuyla birlikte dar çktn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git