Alkışlarla taburcu!

Diyarbakır'da korona virüsü yenen hasta alkışlarla taburcu edildi

Haberler 08.04.2020 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde korona virüs tedavisi gören ve salna kavuan hasta, salk çalanlar tarafndan alklarla taburcu edilerek evine uurland.

ALKILARLA TABURCU EDLD

Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde korona virüs tedavisi gören erkek hasta salna kavuarak taburcu oldu. Hastane çalanlar ve doktorlar taburcu olan hastay alklarla evine uurlarken, ismi örenilemeyen hasta da salk çalanlarn alklayarak hastaneden ayrld. Taburcu edilen hastann 14 gün boyunca evinde karantinada tutulaca örenildi.

SLVANDAK VAKA SAYISI

Silvan Belediyesi korona virüs vakalarna kar vatandalar hoparlörlerle bilgilendirmeye balad. Bu kapsamda ilçede bulunan belediye hoparlörlerinden 10 vatandan korona virüs testinin pozitif çkt anons edildi. Silvanda korona virüs vakalarnn artmas üzeri lçe Emniyet Müdürlüü tarafnda tedbirler arttrld. Tedbirler kapsamnda Gazi Caddesi 15 gün boyunca sabah 08.00 ile 18.00 saatleri arasnda araç ve yayalara kapatld. Anonsta vatandalarn darya çkmamas konusunda uyarlar yaplrken, baz vatandalar ise uyarlar dikkate almad görüldü. Silvanda geçtiimiz gün iki kii korona virüs nedeniyle hayatn kaybetmiti.

Ana Sayfaya Git