Ambulansla uyuşturucu sevkiyatı!

İstanbul'dan hastalık bahanesiyle kiraladığı özel ambulansla Diyarbakır'a gelen ve uyuşturucu sevkiyatı yapacağı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Haberler 08.05.2020 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, jandarmay görünce duraklayan ambulanstan yol kenarna atld belirlenen 6 valizde, 112 kilo esrar ele geçirildi. stanbuldan hasta olduunu beyan edip ambulans kiralayarak geldii Diyarbakrn Lice ilçesinde telefonla irtibat kurduu kiiden esrar teslim alan F.B. ile ambulans oför ve 2 görevli gözaltna alnd.

Bingöl- Diyarbakr karayolunda hareket halindeki ambulans, Sur lçesi Mermer Jandarma Karakol Komutanl önünde yol kontrol noktasna yaklak 100 metre mesafede duraklad. Ksa süre sonra hareket eden ambulans, kontrol noktasna geldiinde jandarma tarafndan durduruldu. Ambulans ve kontrol noktasna yaklanca durduu yerde kontrol yapld. Jandarma yol kenarna atlm 6 parça valiz içerisinde, özel olarak hazrlanarak jelatine sarlm, sata hazr vaziyette 112 kilo esrar ele geçirdi. Ambulans oförü ve 2 görevli ile ambulans stanbuldan kiralad belirlenen F.B. gözaltna alnd.

HASTA OLDUUNU BEYAN EDP, AMBULANS KRALAMI

stanbulda yaayan F.B.nin, hasta olduunu ve Diyarbakra gitmesi gerektiini beyan ederek özel bir irketten ambulans kiralad saptand. Diyarbakra yaklatklarnda F.B.nin fikir deitirerek Liceye gitmesi gerektiini söyledii belirlendi. F.B.nin Licede telefon ile irtibat kurduu kiiden 6 parça valizi teslim alp, ambulansa koyduu, ardndan da görevlilere stanbula dönmek istediini söyledii tespit edildi.

OFÖR VE GÖREVLLER SERBEST BIRAKILDI

Ambulans oförü ve 2 görevli, ifadelerinin alnmasnn ardndan serbest brakld. F.B.nin sorgusu sürerken, esrar teslim ald kiilerin yakalanmas için de çalma balatld.

Ana Sayfaya Git