Anlamlı bağış

Diyarbakır'da 'Saçım Saçın Olsun' kampanyası başlatıldı

Haberler 28.12.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde bir kuaför Saçm Saçn Olsun Kampanyas balatt. Kampanya kapsamnda kadnlar kestikleri saçlarn kanser tedavisi nedeni ile saç dökülen kz çocuklarna balyor.

çnar ilçesinde daha önce çocuklar için uçurtma etkinlii balatan kuaför Seda Denkta, bu sefer de lösemili çocuklar için önemli bir çalmaya imza att. Denkta, Saçm Saçn Olsun Kampanyasyla dükkanna gelen kadnlarn kestikleri saçlarn lösemili kz çocuklarna destek olmak için balyor.

KANSER HASTALARI çN

Herkesten balatt kampanyaya katlmasn isteyen Denkta, kanser tedavisi gördükleri gerekçesiyle saç olmayan kz çocuklarna destek olmak için bu kampanyay balattn söyledi. Denkta, Saçm Saçn Olsun Kampanyasn balattk. Saç kanser tedavisi nedeni ile dökülen binlerce kardeimiz var. Biz de farkndalk oluturmak için böyle bir kampanya balatmak istedik, çnarl hemerilerimizden bize saçlarnn 30 santimetre bata bulunmalar çarsnda bulunuyorum. Saçm Saçn Olsun Kampanyasna katlm ne kadar çok olursa o kadar çok sayda kardeimizi sevindirmi oluruz. Kestiimiz saçlar peruk yaplacak. Geliri kanserli çocuklara balanacak dedi.

Kuaför dükkanna gelen bir müteri, saçndan 70 santimetre keserek kanserli çocuklar için balad.

Ana Sayfaya Git