Anne şiddeti

Diyarbakır’da anne şiddeti kamerada: Önce kafasına bastı, sonra tokatladı

Haberler 16.08.2021 - 05:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir anne 2 çocuuna uygulad iddet kameralara yansd, önce kafasna bast, ardndan tokatlayarak elindeki topra yüzlerine frlatt.

Olay, Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarndaki marketin önünde yaand. Edinilen bilgilere göre 2 çocuu ile market önüne gelen anne 2 dondurma alarak çocuklarna verdi. çocuklardan birinin yere dümesiyle sinirlenen anne kafasna basarak kaldrd. Daha sonra tokatlayarak çocuklarn ellerinde scooteri frlatan anne, tekrar dönerek tokatlamaya devam etti. Vatandalarn tepkisini alan anne daha sonra eline ald bir avuç topra çocuuna frlatarak yoluna devam etti, ardndan çocuklar koarak gözyalar içerisinde annesini takip ederek uzaklat. O anlar an ve an kaydeden güvenlik kameralar izleyenleri oka soktu. iddete ahit olan market iletmecisi Mehmet Katran, yetkililere seslenerek çocuklarn korunmas gerektiini kaydetti.

Öfke ve iddetle büyüyen bu çocuklarn topluma nasl bir faydas olabilir

Öfke ve iddet ile büyüyen çocuklarn topluma faydas olmayacan kaydeden Mehmet Katran, darda bu iddeti gören çocuklarn evde hangi iddetle karlaabileceinin örnei olduunu vurgulad. Katran, Bayann biri içeri girdi 2 tane dondurma ald, birinin ücretini veriyorum dierini geçerken vereceim dedi, bende sorun deil dedim. Dar çktnda çocuklar dövdüünü kameradan gördüm, büyük bir iddet ve nefretle karladm. çeriye giren müterilerimden biri çocuun kafasna bastn söyledi, bizim görü alanmza net görünmüyor ama yere doru bir hareket ve eylemde bulunduu açk. Daha sonra scooteri frlatt. Bir kz ve bir erkek 2 çocuuna tokat att, yolda geçen aile müdahale etmek istedi bunun iddeti görüntüsünü görünce çekildi. Dayak attktan sonra normal bir görevini baaryla ifa etmi bir insann edasyla yoluna devam etti, çocuklarda peinde gitti. Böyle bir anne olamaz, herkesin gözü önünde çocuuna bu iddeti uygulayan evde kim bilir neler yapmyor. Aile bakanlnn bu görüntüleri görmesi üzerine olaya el atacandan eminim. Kaytlar izleyenlerde böyle bir anne olamaz tarznda öfkeli kelimeler sarf ettiler. Kadnn evini tespit edip bu çocuklar almalarn tavsiye ederim, yoksa bu çocuklar iddetle iç içeler. Yetkiler bu olaya müdahale etmesi gerekiyor yoksa öfke ve iddetle büyüyen bu çocuklarn topluma nasl bir faydas olabilir ki dedi.

Ana Sayfaya Git