Annelerde Erdoğan heyecanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Diyarbakır'daki HDP il binası önünde, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için oturma eylemini sürdüren aileler ile ilgili "Diyarbakır'daki gözü yaşlı analarımızı bizzat yerinde ziyaret edeceğiz inşallah" demesinin ardından evlat nöbeti tutan aileler, heyecan yaşadı. Erdoğan'ın yolunu gözlediklerini söyleyen, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir oğlu terör örgütü PKK tarafından öldürülen, bir oğlu da dağa kaçırılan, evlat nöbetindeki Necibe Çiftçi, "Biz çok sevinç içindeyiz, çok heyecanlıyız, dört gözle Cumhurbaşkanı'mızın yolunu bekliyoruz. İnşallah bize hayırlı bir müjde getirir" dedi.

Haberler 26.03.2021 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan, dün partisinin 7nci Olaan Büyük Kongresine katlmak için geldii Ankara Spor Salonu dnda bekleyen partililere hitap etti. Erdoann Diyarbakr anneleri ile ilgili Diyarbakrdaki gözü yal analarmz bizzat yerinde ziyaret edeceiz inallah sözleri, evlat nöbeti tutan aileleri heyecanlandrd.

Hakkarinin emdinli ilçesinden 5 yl önce terör örgütü PKK tarafndan daa kaçrldn belirttii olu Roat için oturma eylemini sürdüren Necibe çiftçi, büyük olu Sami çiftçinin de terör örgütüne destek vermedii gerekçesiyle kaçrlarak, ehit edildiini söyledi. Cumhurbakan Erdoann anneleri ziyaret edecei açklamasnn, kendilerini çok heyecanlandrd ve sevindirdiini aktaran çiftçi, Ben iki evladm için buraya geldim. Bir olumu ehit ettiler, bir olumu da daa kaçrdlar. Cumhurbakanmz açklama yapt. Biz çok sevinç içinde kaldk, çok heyecanlyz. Dört gözle biz Cumhurbakanmzn yolunu bekliyoruz. nallah bize hayrl bir müjde getirir, Allahn izni ve devletin gücüyle biz de evlatlarmza kavuuruz dedi.

BZ DESTEKLYOR, YANIMIZDA

Vanda lise örencisi olduu dönemde kaçrlan olu Baran için evlat nöbeti tutan Solmaz Örünç ise Cumhurbakan Erdoann kendilerini her zaman desteklediini belirterek, çocuklarmz çalan partinin önündeyiz. HDP olmasa PKK olmaz. Ben bugün çok sevinçliyim çünkü Cumhurbakanmz bizi dile getirdi. Annelerin yanna gelecek. Biz ondan çok memnunuz, Allah da ondan memnun olsun. Biz onu çok seviyoruz. O bizi destekliyor, bizim yanmzdadr, her zaman bizi dile getiriyor. Biz çok sevindik, inallah çocuklarmzn da haberini bize getirir ksa sürede diye konutu.

çOCUKLARIMIZ çN BÜYÜK MÜCADELE VERD

5 yl önce 15 yandayken, kaçrlan olu Özkan için 9 Eylül 2019dan beri eylemini sürdüren Süleyman Aydn da çok sevindiklerini söyledi. Cumhurbakannn yolunu gözlediklerini belirten Aydn, Eylemimizin ilk gününden beri Sayn Cumhurbakanmzn bize büyük destei vard, çocuklarmz için büyük mücadele veriyordu. Buraya geleceini söyledi, biz anne ve babalar olarak çok sevindik. u an hepimiz heyecanlyz. nallah Sayn Cumhurbakanmz gelir ve hayrl haberler getirir, inallah iyi bir müjde verir bize. nallah çocuklarmzdan bir haber verirler bize. Hepimiz burada Sayn Cumhurbakanmzn yolunu gözlüyoruz u an. Allah raz olsun, çocuklarmz için büyük bir mücadele veriyorlar. Sayn Cumhurbakanmz olsun, Sayn çileri Bakanmz olsun çok büyük bir mücadele veriyorlar çocuklarmz için. Biz de sonuna kadar bu vatan hainlerinin kapsndan kalkmayacaz dedi.

Ana Sayfaya Git