Annelere destek

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetine destek ziyaretleri devam ediyor.

Haberler 15.06.2021 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutarak partinin il binas önünde 3 Eylülde 2019 oturma eylemi balatan ailelere destek ziyaretleri sürüyor.

zmirden gelen Milli Beka Hareketi Dernei üyelerinden oluan yaklak 50 kiilik heyet, aileleri ziyaret etti, onlara krmz karanfil verdi.

ANNELERE DESTEK

Grup adna açklama yapan Milli Beka Hareketi zmir l Bakan Tevfik Alada, her konuda üzerlerine düeni yapmaya hazr olduklarn ve annelerin mücadelelerini sonuna kadar destekçileri olduklarn söyledi.

Alada, Dou ve Güneydou Anadolu Bölgesinde evlatlarn terör örgütü PKK ve HDPden isteyen aileleri ziyaret ettiklerini belirterek,Ne mutlu bize bugün anneleri ziyarete geldik. zmirden tekilatmla beraber dernek olarak geldik. Bugün annelerin yannda onlara destek olmak için geldik. dedi.

Ailelerin tek isteinin evlatlarna kavumak olduunu dile getiren Alada, Annelerin gözyalarnn dinmesini istiyoruz. Bir Kürt vatanda olarak HDPye de sesleniyorum. Bu evlatlarmz götürdünüz tekrar getirin. Bizim amacmz budur. Burada olmaya devam edeceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git