Annelere destek geldi

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Umut Kasman, HDP il binası önünde 794 gündür eylem yapan ailelere destek ziyaretinde bulundu. Kasman, terör örgütünün ve terörün kaybedip, annelerin kazanacağını söyledi.

Haberler 05.11.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda olu Mehmet Akarn terör örgütü PKK tarafndan kaçrldn düünerek HDP Diyarbakr il binas önünde oturma eylemi balatan Hacire Akarn evladna kavumas, dier aileler için de umut oldu. Hacire Akarn da çarsyla çocuklarn bulmak isteyen aileler, 3 Eylül 2019da HDP binas önünde oturma eylemine balad. 238 ailenin 794 gündür sürdürdüü evlat nöbetinde Hacire Akar ile birlikte 32 aile çocuklarna kavutu.

TERÖR KAYBEDECEK, ANNELER KAZANACAK

Kocaköy Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdulkadir Umut Kasman, ilçedeki baz siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti. Kasman, ailelerle tek tek sohbet ederek, Kuran- Kerim hediye etti. Terör örgütü ve terörün kaybedeceini, annelerin kazanacan söyleyen Kasman, 3 Eylül 2019da elleri öpülesi annelerimizin balatm olduu ve günbegün artan, adeta ç gibi büyüyen annelerimizin evlatlarna kavuma eylemine destek vermek üzere burada toplanm bulunmaktayz. Bizler biliyoruz ki evlat hasreti, aclarn en büyüklerinden biridir. Cenab- Allah annelerimize en ksa zamanda evlatlarna kavumay nasip etsin. Bizler bunu umut ediyoruz ve bunun için dua ediyoruz. Kocaköy ilçesi olarak tüm dinamikleri ve paydalaryla annelerimizin her daim yannda olacamza söz veriyoruz. Terör örgütü ve terör kaybedecek, annelerimiz kazanacaktr diye konutu.

Ana Sayfaya Git