Annelerin gözyaşı sevince dönüşmeli

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Diyarbakır anneleriyle buluştu "İnşallah evlatları için bu annelerin döktükleri gözyaşı, sevinç gözyaşına döner diye ümit ve dua ediyoruz"

Haberler 15.03.2021 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen 216 ailenin HDP il binas önündeki oturma eylemi 558inci gününde devam ederken, Mezopotamya Uluslararas Fuar ve Kongre Merkezinin 2021 yl fuar programlarnn tantm lansman için kente gelen TOBB Bakan Rifat Hisarcklolu ve TESK Genel Bakan Bendevi Palandöken, aileleri ziyaret etti. Bakanlar, beraberlerinde AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakr Ticaret Borsas (DTB) Bakan Engin Yeil ile Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odas (DESOB) Bakan Alican Ebedinolu ile birlikte ziyaret ettikleri ailelerin sorun ve taleplerini dinledi.

83 MLYON EVLATLARINIZIN GELMESN STYOR

Ziyarette konuan TOBB Bakan Rifat Hisarcklolu anneleri, güçlü ve yürekli direnilerine destek olmak için ziyaret ettiklerini ifade ederek, 558 gündür evlat nöbetinde olan annelerimizle Türkiyenin çeitli bölgelerinden gelen kardelerimiz sohbet ediyorlar. nallah evlatlar için bu annelerin döktükleri gözya, sevinç gözyana döner diye ümit ediyoruz, dua ediyoruz. Annelerin bu sessiz çlklarna ses olanlara da buradan selam olsun diyorum. Allah hepsinden raz olsun. Allah yardmcnz olsun. Sizlerin skntlarna yardmc olmak için buradayz. 83 milyon, evlatlarnzn gelmesini istiyor, dua ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git