Anzele mekanları oldu

Havaların ısınmaya başlamasını fırsat bilen çocuklar, soluğu süs havuzlarında aldı. Özellikle Diyarbakır’ın Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi’ndeki Anzele Parkı çocukların mekanı haline gelirken, iç çamaşırları ve akrobik hareketleriyle renkli görüntüler oluşturan çocuklar, sağlıksız ortama aldırış etmiyorlar.

Haberler 08.07.2017 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Havalarn snmaya balamasn frsat bilen çocuklar, soluu süs havuzlarnda ald. Özellikle Diyarbakrn Sur ilçesi skenderpaa Mahallesindeki Anzele Park çocuklarn mekan haline gelirken, iç çamarlar ve akrobik hareketleriyle renkli görüntüler oluturan çocuklar, salksz ortama aldr etmiyorlar.

Sur lçesindeki tarihi Anzele, ar scaklardan bunalan çocuklarn mekn oldu.

Türkülere konu olan Anzele Suyu ve havuzu, çocuklarn serinleme yeri olurken, iç çamar ve elbiseleriyle suya girmeleri dikkat çekiyor.

ANZELEDE YÜZMEK

Havuzun etrafndaki beton ve sert yaplar, çocuklar için tehlike yaratrken her gün yüzlerce çocuun gelip serinledii havuzda herhangi bir güvenlik önleminin alnmamas ise, tepki görüyor.

çocuklarn yarm metrelik derinlii olan süs havuzuna yaptklar akrobatik hareketler, yaralanmalara ve olas kazalara davetiye çkarrken, Anzelede serinleyen çocuklar, Paramz olmad için zengin havuzlarnda yüzemiyoruz. Allah vermi, yüzüyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git