Araç filosu güçleniyor!

Merkez Bağlar Belediyesi temizlik, fen işleri ve engelli vatandaşların hizmetinde kullanılmak üzere 5 yeni araç alarak araç filosunu güçlendirdi.

Haberler 14.01.2022 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar ilçe Belediyesi Bakanl, teknik imknlarn güçlendirmeye devam ediyor. Belediyenin araç filosuna 5 yeni araç dahil edildi.

Araç filosuna dahil edilen yüksek donanml temizlik yol süpürme, arazöz sulama, çöp sktrma, ekskavatör i makinas ve engelli hizmet arac Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun katlmyla ehit Polis Memuru Atakan Arslan Hizmet Binasnda teslim alnarak ilgili birimlerin kullanmna sunuldu.

BE ARAç FLOYA EKLEND

Fen leri Müdürlüü ve Temizlik leri Müdürlüünün çalmalarnda deerlendirilecek araçlarn halka daha iyi hizmet sunulmasnda önemli kolaylk salayacan belirten Beyolu, engelli hizmet aracnn ise muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandalarn hizmetinde kullanlacan bildirdi.

Hizmete yönelik yaplan çalmalar deerlendiren Beyolu, Halkmzn hak ettii güzel hizmetleri kazandrmak adna araç filomuza da takviyeler yaparak teknik imkanlarmz artryoruz. Bir yandan tevazu ile vatandalarmzn gönlünde müstesna bir yer edinirken dier yandan halkn kaynaklarn halkn hizmetinde deerlendirerek dua kazanyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git