Araç parkında meydan savaşı

Diyarbakır'da "araç parkı" yüzünden çıkan bıçaklı ve sopalı meydan kavgasında 12 kişi yaralandı. Olaylar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 21.10.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde bçak ve sopalarn kullanld park kavgasnda yaralanan 12 kii, hastanedeki tedavilerinin ardndan taburcu edildi. Kavga anlar ise bir vatandan cep telefonu kamerasna yansd.

Olay, önceki akam saatlerinde Balar ilçesi Reyhan Park yaknlarnda meydana geldi. Cadde üzerindeki frnn önüne aracn park eden ismi örenilemeyen kii ile i yeri sahibi arasnda tartma çkt.

BURAYA PARK ETEMEZSN

ddiaya göre frn sahibinin i yerinin önüne neden park ettin tepkisi üzerine çkan kavgaya taraflarn yaknlar da katld. Bçak ve sopalarn kullanld kavga srasnda mahalle sakinleri korku dolu anlar yaad. ki grup sokak aralarnda kavgaya devam etti. Mahalle halk bu anlar cep telefonu kameras ile kaydetti.

POLS HAVAYA ATE AçTI

hbar üzerine bölgeye polis ve salk ekibi sevk edildi. Gelen polis ekipleri kavgay ayrmak için uzun süre urat. Polis, havaya ate ederek kavgay sonlandrd. Bçak ve sopa darbeleriyle yaralanan 12 kii, ilk müdahale sonras ambulanslarla Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi ile Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine götürüldü.

YARALILAR TEDAV ALTINDA

Hastanelerde tedavileri sonras taburcu edilen yarallar emniyette ifade verdi. Olayn Neden park ettin sözü üzerine çkan tartmayla baladn söyleyen üpheliler, ifadeleri alndktan sonra serbest brakld.

Ana Sayfaya Git