Arıza onarımına giden aracı yaktılar

Sokak lambalarını onarmaya giden DEDAŞ'a ait platformlu kamyonet, 3 kişi tarafından durdurulduktan sonra benzin dökülerek ateşe verildi

Haberler 18.02.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz YAAR

DYARBAKIR-Merkez Balar ilçesinde, sokak aydnlatma lambalarn onarmaya giden Dicle Elektrik Datm A.ye (DEDA) ait platformlu kamyonet, güpegündüz kimlii belirsiz 3 kii tarafndan durdurulduktan sonra benzin dökülerek atee verilip yakld.

BENZN DÖKEREK YAKTILAR

Önceki gün Dicle Elektrik Datmdan bir ekip 21 AF 065 plakal platformlu kamyonet ile merkez Balar ilçesinde bulunan Fatih mahallesindeki sokaklarda aydnlatma çalmas yapmaya balad. Mevcut arzalar gideren, eksik olan aydnlatma lambalarn deitiren ekibin bulunduu aracn önü saat 12.45 sralarnda 23-25 yalarndaki 3 kii tarafndan kesildi. Araçta bulunan 3 çalan aaya indiren bahse konu kiiler, küfür ve hakaretler savurduktan sonra yanlarnda bulunan benzini araca döktüler, ardndan da atee verdiler.

SALDIRGANLAR KAçTI

Mahalle aralarndaki sokaklar Mahalle sakinlerinin talepleri dorultusunda sokak aydnlatmasna ait arzalar gidererek sokaklar karanlkta kalmaktan kurtaran Dicle Elektrik Datma ait araç alevler içerisinde kalrken, arac yakan 3 kii ise kaçarak uzaklat.

irket çalanlarnn durumu bildirmesinin ardndan olay yerine giden güvenlik görevlileri, saldrganlar yakalayabilmek için bölgede operasyon balatt. Bu arada olay yerine giden irket yöneticileri de araçlar yaklan personelden yaananlar hakknda bilgi aldlar.

Ana Sayfaya Git