Arkadaşı tarafından bıçaklanan çocuk hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arkadaşı tarafından bıçaklanan 14 yaşında çocuk kaldırıldığı hastanede gösterilen tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberler 21.07.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde, aralarnda çkan tartma sonucu arkada tarafndan bçaklanan 14 yandaki Yusuf Sinba, kaldrld Bismil Devlet Hastanesinde yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

SOKAKTA KAVGA ETTLER

Sinban kalbine ald bçak darbesiyle ar yaraland olay, Bismil ilçesi, Ankara Caddesi Bar Bulvar Altok Mahallesinde, önceki gün akam saat 20.30 sralarnda yaand. Yusuf Sinba (14) ile arkada Bünyamin Akgün (14) bilinmeyen bir nedenden dolay tarttlar.

SNBA KALBNDEN BIçAKLANDI

Sözlü tartmann kavgaya dönümesi sonras Bünyamin Akgünün, arkada Yusuf Sinba bçakla kalbinden yaraladn belirten görgü tanklar, bçaklama sonras Akgünün olay yerinden kaçtn, yaralanan Yusuf Sinban ise olay yerinde bulanan vatandalar tarafndan özel bir araçla Bismil Devlet Hastanesine götürüldüünü belirttiler.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayan Yusuf Sinba, yaplan otopsinin ardndan ailesine teslim edildi. Ailesine teslim edilen Yusuf Sinban cenazesi defnedildi. Olayn üphelisi Bünyamin Akgün ise polisler tarafndan yakalanarak gözaltna alnd. Ayn mahallede oturan ve küçüklükten beri arkada olduu örenilen Yusuf Sinba ile Bünyamin Akgünün kavga sebeplerinin ise ne olduu örenilemedi.

Ana Sayfaya Git