Arkadaşım evi soydu

Diyarbakır’da yaşayan Büşra Ö., kadın sığınma evinden arkadaşı olan Reyhan A.'yı evine aldı. İyi niyetinin kurbanı olduğunu belirten Büşra Ö., Reyhan A. ve sevgilisi tarafından soyulduğu iddia ederek yetkililerden yardım istedi.

Haberler 14.11.2020 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan 2 çocuk annesi 26 yandaki Büra Ö., bir süre kadn snma evinde kald. Büra Ö., bu srada Reyhan A. ile tant. Kadn snma evinden çkan Büra Ö., Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfndan ald destek ve evlere temizlie giderek kendi düzenini kurdu. Kadn snma evinden tant Reyhan A.y da yanna alan Büra Ö., arkadayla birlikte yaamaya balad. Geçen cuma günü olunun doum gününü bir kafede arkadalar ve ev arkada Reyhan A. ile kutlayan Büra Ö., iddiaya göre o srada Reyhan A.nn çantasndan ev anahtarn alp aa inerek erkek arkada R.G.ye verdi. Büra Ö., arkada grubuyla doum gününü kutlarken, ev arkada Reyhan A.nn da yardmyla erkek arkada R.G. tarafndan soyulduunu öne sürdü. ikayetçi olmasna ramen suçlulara bir ey yaplmadn ileri süren Büra Ö., yetkililere yardm çarsnda bulundu.

BU NSAN BEN SIRTIMDAN VURDU

Bir süre kadn snma evlerinde kaldn Reyhan A. ile de burada tantn söyledi. Büra Ö., Oradan tanmtk. Evime aldm, kapm açtm. Maddi, manevi borç ettim, harç ettim onun her eyini ben karladm. Kendisi de o zaman hamileydi benimle beraber snma evinde kalyordu. Snma evinden yaklak 7-8 ay oluyor çktm. Bu evi tutum, geçen Cuma olumun doum gününü kafede birkaç arkadamla kutladm ve Reyhan A., snma evinde tantm bayan gelip kulama eildi Sende sigara var m dedi, hayr dedim, sigara paketimi almay unuttum. O zaman ben aaya iniyorum, sigara almaya dedi. Ondan sonra onu bir daha görmedim. Daha sonra yukarya çkt. Arkadalar siz benimle eve geleceksiniz. Anahtarm kapnn üzerinde unutmu olabilirim. Olumun arka cebine brakmt. 3 dakika geçti Anahtar burada dedi. Jeton dütü, çünkü anahtarm cebimde, olum nasl çkartyor ve geldim tahta kap açk bir halde. Panjurlu kapm kapatm. Anahtarlarn hiçbiri patlamam. Nian yüzüüm, küpem, çeyreim, ablamn 760 dolar, 7 bin liralk televizyonum, 4 bin liralk ayr bir televizyonum vard, 2 bin liralk tabletim vard çalnd ve kendime aldm ayakkaby çalp karsna götürdü. Kak, bçak çatal setime kadar çaldlar. Aada mobesse kameralarnda iki adam beraber televizyonu omuzlarna yükleyip çkp gidiyorlar dedi.

BAKA BR HIRSIZ EVME GRSE BU KADAR ZORUMA GTMEZD

Reyhan polise teslim ettiini kaydeden Büra Ö., Reyhan serbest brakld. Ben eini aradm, ikimiz de birbirimize hakaretler ettik. Ona sen hem evime hrszla giriyorsun, hem de küfür ediyorsun dedim. Bu iin peini brakmayacam. Ben hakkm olan her eyi istiyorum. Bir hrsz evime girseydi bu kadar zoruma gitmezdi. Ama ben bu kza aylarca evimde baktm. çldrdm konu, devletten istediim ey bu ahslarn yakalanmas. Hakkn yerini bulmasn istiyorum. Bu insan beni srtmdan vurdu. Baka bir hrsz bunu bana yapsayd hiçbir ekilde ilgilenmeyecektim. O insan karde diye sahiplendim ve karlnda bunu gördüm. Temizlii gidip geçimimi salarken bama bunlar geldi. Sinir hastas olduum için kaldracak gücüm yok diye konutu.

Ana Sayfaya Git