Arkeologdan örnek davranış

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan tarihi Zerzevan Kalesinde bir süre arkeolog olarak çalışan Sadık Yasin, örnek bir çalışmaya imza atarak Diyarbakır sokaklarında başlattığı kampanya ile yoksul insanlara yardım elini uzatıyor.

Haberler 17.08.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde bulunan tarihi Zerzevan Kalesinde bir süre arkeolog olarak çalan Sadk Yasin, örnek bir çalmaya imza atarak Diyarbakr sokaklarnda balatt kampanya ile yoksul insanlara yardm elini uzatyor. Yardm köesi ad altnda bir kampanya balatan Yasin, erzak ve gdalarn ihtiyaç sahipleri tarafndan alnmasn salyor.

ÖRNEK DAVRANI

Diyarbakrn Balar ilçesi Kouyolu Caddesi Kouyolu Park karsnda duvar dibinde yardm köesi diye bir tabela asan Yasin, ihtiyaç sahiplerinin buradan ihtiyaçlarn karlamasn salyor. Yardm köesine erzak ve gda brakan Yasin, ihtiyac olanlarn buradan almasn salad. Kendisinin de çocukluunda sokaklarda mendil satarak ayaklar üzerinde durarak okul okuduunu, bu yllara bu ekilde geldiini belirten Yasin, Biz Diyarbakra gelen turistlerin peinden gider onlara Diyarbakr bilmedikleri tarihi yerleri gezdirir harçlmz alrdk. imdi ise bu yardm kampanyasn balattk. Hem kendi imkanlarmzla hem de baka hayrseverlerin destei ile yardm köemize erzak ve gda koyuyoruz. htiyac olan ihtiyac kadar buradan alabilir dedi.

Ana Sayfaya Git