Asansöre binme sırasında kan aktı

Mmerkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde M.B. ve ismi öğrenilemeyen komşusu arasında asansöre binme sırası nedeniyle tartışma yaşandı. Olay yerinden uzaklaşarak iş yerine giden M.B. ile peşinden gelen komşusu yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahla yaralanan M.B. 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor. Öte yandan, açılan ateş sonucu seken bir mermi, olay yerinden geçen 17 yaşındaki H.İ'nin tişörtünü sıyırdı.

Haberler 29.09.2021 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda iki komu oturduklar apartmann asansöründe tartt. Asansörden indikten ahslardan biri sokak ortasnda belinden çkard tabancayla komusunu ar yaraladktan sonra bölgeden kaçt.

Olay, Diyarbakrn Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Dr. Stk Göral Caddesi üzerinde meydana geldi. ddialara göre, M.B. (56) iyerine yakn olan evinden ayrlarak asansöre bindi, bu srada ismi örenilemeyen komusu ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolay tartt. Tartma M.B.nin Dr. Stk Göral Caddesi üzerinde bulunan iyerine kadar devam ederken, ismi örenilemeyen komusu belinden çkard tabancayla rastgele ate etmeye balad. Kurunlarn hedefi olan M.B. ar yaralanrken, kurunlar olay yerinden geçen H.. (17) isimli gencin tiörtünden girerek teet geçti.

SLAHLA ATE EDEN AHIS KAçTI

Saldrgan ahs olay yerinden kaçarken, ar yaralanan M.B. çevredekiler tarafndan olayn yerinden yaklak 50 metre uzaklkta bulunan özel bir hastanenin acil servisine kaldrd. Burada doktorlar tarafndan ilk müdahalesi yaplan M.B. tedavi edilmek üzere ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altna alnd.

çOK SAYIDA BO KOVAN BULUNDU

çevrede yaptlar inceleme çok sayda bo kovan ile bir adet patlamam mermi bulurken, çevredeki bulunan bir iyerinin güvenlik kamerasna yansyan olayn görüntülerini de incelemeye ald.

Polis, ahsn yakalanmas için geni çapl çalma balatt.

Ana Sayfaya Git