Aşımızı yapalım!

Kaymakam Beşikci: “Aşılanma oranını yüzde 90’lara çıkarmalıyız”

Haberler 11.09.2021 - 01:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde kurum müdürleri, STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, alanma oranlarna bakldnda il olarak a orannn yüzde 62 olduunu belirterek, Tedbirleri elden brakmayp bu oran yüzde 90lara çkarmalyz dedi.

STK VE MUHTARLARLA

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, lçe Salk Müdürü Müdürü Dr. Semih Erdal Tekay, lçe Müftüsü Dr. Mehmet afi Bilik, ilçe muhtarlar ve cami imamlar ile bir araya gelerek ilçede alama orann yüzde 90lara çkarabilmek için toplant düzenledi. Yeniehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekletirilen toplantda ilçede korona virüsle mücadele kapsamnda yaplan çalmalar ve gelinen son durum deerlendiren Bakan Beikci, vatandalara alama konusunda gerekli doru bilgilendirmelerin yaplmas ve tüm vatandalarn a olmalarnn önem arz ettiini söyledi.

AIYI GÜNDEME ALDI

Salgnn bandan beri Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi olarak kap kap dolaarak korona virüs hastal ve ann faydalar konusunda bilgilendirme çalmalar yürüttüklerini belirten Bakan Beikci, amaçlarnn bu hastalk dünyadan silinene kadar mücadeleyi sürdürmek olduunu kaydetti. Bakan Beikci, Hastalkla ba edebilmek için de elimizdeki en güçlü silah adr. Alanma oranlarna baktmzda il olarak a oranmz yüzde 62dir. Tedbirleri elden brakmayarak a oranmz yüzde 90lara çkarmalyz. Vatandalarmz ann faydalar konusunda ikna etmeliyiz. çünkü biz kiisel mesuliyetimizin yannda toplumumuzun ve ülkemizin genelinden sorumluyuz. Bu nedenle en bata kendimiz a olarak örnek olmalyz. Sizleri ve vatandalarmz a konusunda daha duyarl olmaya davet ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git