Aşısını oldu denetime çıktı

Başkan Beyoğlu önce aşı oldu, sonra esnaf ziyaretine çıktı

Haberler 16.02.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni tip korona virüs asnn ilk dozunu yaptran AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, a olmak için salk merkezine gelen vatandalarla görüüp ardnda da ilçede esnaf ziyareti turuna çkt.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip korona virüs asnn ilk dozunu yaptrd. Balar lçe Salk Müdürlüüne gelerek a olan Bakan Beyolu, A sramzn gelmesi üzerine korona virüs amzn ilk dozunu yaptrdk. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann liderliinde, devletimizin büyük bir kararllk ve baar ile sürdürdüü salgnla mücadelede tüm vatandalarmz huzur ve güven içerisinde a olmaya davet ediyoruz dedi.

Beyolu, adan sonra hiçbir olumsuz durumla karlamadn ve kendisini çok iyi hissettiini ifade etti.

AIDAN HEMEN SONRA VATANDALARLA BR ARAYA GELD

A ileminden sonra a olmaya gelen ve kendisini görünce yakn ilgi gösteren vatandalarla görüen Bakan Beyolu, hem sohbet etti hem de çay içmek için belediyeye davet etti. Daha sonra ilçede esnaf turuna çkan Bakan Beyolu, vatandalarn iyerlerini ziyaret ederek hayrl iler temennisinde bulundu, belediye olarak tüm imkanlaryla halkn emrinde olduklarn dile getirdi. Baz vatandalarn i yerlerine davet ettii Beyolu, gördüü ilgiden memnun bir ekilde ziyaretleri tamamlad.

Ana Sayfaya Git