Askerlere Veda Etti

Kocaeli Valiliğine atanan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy veda ziyaretlerini yoğunlaşırken, dün günboyu Askeri birimleri ziyaret ederek, vedalaştı.

Haberler 24.06.2017 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kocaeli Valiliine atanan Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoyun veda ziyaretleri dün de sürdü.

Veda ziyaretleri kapsamnda dün ilk ziyaretini 8. Ana Jet Üs Komutanlna yapan Vali Aksoyu 8. Ana Jet Üs Komutan Tugeneral Kadircan Kotta karlad. Komutanlk eref defterini imzalayan Vali Aksoy, Üs Komutan Kotta ile bir süre sohbet ettikten sonra alandan ayrld.

L EMNYET MÜDÜRLÜÜ

l Emniyet Müdürlüüne geçen Vali Aksoyu burada l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile l Emniyet Müdür Yardmclaryla görütkü. l Emniyet Müdürlüü eref defterini imzalayan Vali Aksoy makamda bir süre l Emniyet Müdürü Aslan ve l Emniyet Müdür Yardmclar ile görütükten sonra emniyetten ayrld.

l Jandarma Komutanlna geçen Vali Aksoy burada l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir ve komutanlar tarafndan karland. Karlama mangasn selamladktan sonra l Jandarma Komutanl eref defterini imzalayan Vali Aksoy makama geçerek burada l Jandarma Komutan Demirle bir süre sohbet etti.

KOLORDU KOMUTANLII

Veda ziyaretlerinde 7. Kolordu Komutanln da ziyaret eden Vali Aksoyu 7. Kolordu Komutan Korgeneral Ali Sivrinin makamnda bir süre babaa görütü. Kolordu eref defterini imzalayan Vali Aksoy makamda bir süre 7. Kolordu Komutan Sivri ile görütükten sonra komutanlktan ayrld.

Günün son veda ziyaretini Jandarma Bölge Komutanlna gerçekletiren Vali Aksoy Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Musa çitil ve Komutanlar tarafndan karland. Karlama mangasn selamlayan Vali Aksoy daha sonra Komutanlk eref defterini imzalad. Jandarma Bölge Komutan çitil ile bir süre makamnda sohbet eden Vali Aksoy daha sonra alandan ayrld.

Ana Sayfaya Git