Askıya bırakılan aş oluyor

Görevlendirme yapılan Yenişehir Belediyesi Aile Hizmetler Müdürü Oya Ekin "Vatandaşlar alışverişten sonra gönüllerinden ne koparsa askıya asıyor. Bunları toplayıp vakıf aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz"

Haberler 21.05.2020 - 23:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda görevlendirme yaplan Yeniehir Belediyesince balatlan proje ile vatandalarn alveri yaparken askya ast gdalar ihtiyaç sahiplerine a oluyor.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimat ile hazrlanan Hayat Paylamaktr Projesi kapsamnda ilçedeki 5 markete kurulan stantlarda hayrsever vatandalarca askya aslan gdalar ihtiyaç sahiplerine ulatrlyor.

Komunu Unutma Askya Gda Brak sloganyla uygulanan proje ile askdaki gdalar toplanarak, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ekiplerince yoksul ailelere evlerinde teslim ediliyor.

HERKES UYGULAMADAN çOK MEMNUN

Yeniehir Belediyesi Aile Hizmetler Müdürü Oya Ekin, yapt açklamada, vatandalarn çok yardmsever olduunu, darda kalan kiilerin yardmna kotuunu söyledi.

Ekin, hayata geçirdikleri proje ile ilçedeki belirli marketlere stant kurduklarn ifade ederek, Vatandalar alveriten sonra gönüllerinden ne koparsa, pirinç, eker, kuru bakliyat gibi ürünleri askya asyor. Ekiplerimiz ile bunlar toplayp vakf araclyla ihtiyaç sahiplerine ulatryoruz. Herkes bu uygulamadan çok memnun. dedi.

u ana kadar stant kurduklar 5 marketten 15 aileye düzenli gda yardmnda bulunduklarn anlatan Ekin, projeyi sürdürmeyi düündüklerini belirtti.

Vatandalardan Necla Demirkan, böyle bir projenin balatlmasndan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Projeye katkda bulunmak adna kuru gda ürünleri alp askya braktn aktaran Demirkan, Alveri yapmaya gelmitim, katkm olmasn istedim. Belediyeye böyle bir yardma vesile olduklar için çok teekkür ediyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git