Aslan kovide yenik düştü!

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede Hakkın rahmetine kavuştu.

Haberler 20.02.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uzun süredir Coronavirus tedavisi devam eden Salk-Sen Genel Bakan Yardmcs Abdülaziz Aslan, Ankarada tedavi gördüü hastanede vefat etti. Aslann cenazesi topraa verilmek üzere Diyarbakra gönderildi.

TEDAV GÖRÜYORDU

Memur-Sen Konfederasyonu tekilatnn emektar ismi Abdülaziz Aslan, Coronavirus (Covid-19) sebebiyle vefat etti. Bir süredir Coronavirus sebebiyle hastanede tedavi gören Aslan, dün sabah ebediyete irtihal etti..

CENAZE NAMAZI KILINDI

Aslann cenazesi, Memur-Sen Konfederasyonuna götürülerek burada çalma arkadalarndan helallik alnd. Ardndan ise Memur-Sen Genel Bakan Ali Yalçn, HÜDA PAR Genel Bakan Yardmcs Hüseyin mir, Hak- Genel Bakan Mahmut Arslan, HÜDA PAR Genel dare Kurulu Üyesi Hasan Bozda, Memur-Sen ve bal sendikalarn yönetim kurulu üyeleri ve Abdülaziz Aslann ailesinin katlmyla cenaze namaz klnd.

DYARBAKIRA GETRLYOR

Namazn ardndan Genel Bakan Ali Yalçn, Dava arkadamz Salk-Senin Genel Bakan Yardmcs Abdülaziz Aslan Rahmet-i Rahmana yürüdü. Rabbim meknn cennet etsin. Bamz sa olsun. ifadelerini kulland.

Memur-Sen Genel Sekreteri ve Salk-Sen Genel Bakan Semih Durmu ise yapt konumada Memur-Sen camias olarak çok üzgün olduklarn belirtti. Durmu, Abdülaziz Aslann tekilatn aabeyi olduuna dikkat çekerek, ailesine, sevenlerine ba sal dileklerini iletti.

Diyarbakra getirilen Aslann cenazesi bugün Hani ilçesi Gürbüz köyünde öle namazn müteakip defin ilemleri gerçekletirilecei belirtildi.

ABDULAZZ ASLAN KMDR

1966 ylnda Diyarbakrda dodu. 1985 ylnda Diyarbakr mam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1988 ylnda Diyarbakr Salk Meslek Lisesi diplomasn alan Aslan, Diyarbakr l Salk Müdürlüünde çevre salk teknisyeni olarak göreve balad. 2014 ylnda Atatürk Üniversitesi Salk Bilimleri Fakültesini bitirdi.

Uzun bir süre çevre salk ube eflii yürüten Aslan, AB destekli çevre Sal, Epidemiyolojik Enformasyon ve Gda ve Beslenme Eitimleri gördü. 1995 ylnda Salk Teknikerlii Önlisans Bölümünden mezun oldu. 2003-2012 yllar arasnda Diyarbakr Eitim ve Aratrma Hastanesinde Müdür Yardmcs olarak görev yapt.

Salk-Sen Eitim ve Sosyal ler Bakan Abdülaziz Aslan, 2012 ylnda Diyarbakr Halk Sal Müdürlüünde dari ve Mali ler ube Müdürü olarak göreve balad. çeitli dernek ve sivil toplum kurulularnn yönetim kadrosunda yer ald.

2007 ylndan bu yana Diyarbakr Salk-Sen ube Bakanl ile Memur-Sen l Temsilcilii görevlerini yürüttü. Memur-Sen Genel Denetleme Kurulu asil üyesi de olan Aslan, Salk-Sen Genel Merkezi tarafndan 25-26 Austos 2012 tarihinde gerçekletirilen Olaanüstü Genel Kurulunda Genel Bakan Yardmcs (Eitim ve Sosyal ler) seçildi.

Abdülaziz Aslan, 10-11 Ocak 2015 tarihinde yaplan 5inci Olaan Genel Kurulda yeniden Genel Bakan Yardmcs (Eitim ve Sosyal ler) olarak seçildi. Evli ve 4 çocuk babas idi.

Ana Sayfaya Git