Ata binmenin keyfini yaşadılar

Kayapınar Belediyesi Peyas Bilgi Evlerinde eğitim alan 20 öğrenci, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Diyarbakır Hipodromunda ata binmenin keyfini çıkardı.

Haberler 10.07.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hayatlarnda ilk kez Ata binen miniklerin mutlu olduu gözlendi. Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Emine Kahraman, baarl örencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artrlmas amacyla böylesi bir etkinlii düzenlediklerini söyledi.

Kayapnar Belediyesi Kültür Müdürlüüne bal Peyas Bilgi evlerinde eitim alan 20 örenci, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Diyarbakr Hipodromunda ata binip, doann tadn çkard.

Kayapnar Belediyesi, Kültür leri Müdürlüüne bal Peyas Bilgi Evlerinde okul öncesi eitimi alan 10 minik örenci ile Ortaokul eitimi alan 10 olmak üzere toplam 20 örenciye sürpriz yaparak Hipodroma götürdü.

HAYATLARINDA LK KEZ ATA BNDLER

Hayatlarnda ilk kez Hipodromu gören ve bir ata yaklaan minikler heyecan ve sevinci birlikte yaad. Atlara binebilmek için adeta birbirleriyle yaran minikler, hatra fotoraf da çektirdi. Peyas Bilgi Evi örencileri kendilerine ücretsiz salanan bu hizmetten dolay TJK Diyarbakr Hipodromu yetkililerine teekkür etti. Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Emine Kahramann da yer ald etkinlikte miniklerin sevinci görülmeye deerdi.

BAARILI ÖRENCLERMZ ÖDÜLLENDRECEZ

Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Emine Kahraman, Belediye olarak maddi durumu iyi olmayan ancak baarl olan örencilere sürpriz bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, Baarl örencilerimizi her daim ödüllendireceiz. Bu konuda Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klç Beyden de tam destek alyoruz. Amacmz, baarl örencilerimizin motivasyonlarn artrmak ve sosyal faaliyetleri ile ufuklarn açmaktr. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bakanmz Sayn Mustafa Klç adna Türkiye Jokey Kulübü Diyarbakr Hipodromu yetkililerine teekkür ediyoruz diye konutu.

UNUTULMAZ ANLAR YAADILAR

Hipodromda unutulmaz bir gün yaayan minikler, lk kez ata bindik. Bata çok heyecanlandk. Ancak biraz atn srtnda vakit geçirdikten sonra keyif almaya baladk. Bize bu imkn sunan Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klça ve teekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin sürmesini istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git