Atilla, Bal'la Silvan'ı gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Silvan ilçesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Haberler 19.03.2017 - 12:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, ilçelerde halk ve esnaflarla bulumaya devam ediyor. Bakan Atilla, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Silvan ilçesinde Belediye Bakan olarak görevlendirilen Kaymakam Adem çeliki makamnda ziyaret etti. Belediyelerin yürüttüü çalmalarn gündeme geldii görümede, sorunlar ve çözümler konuuldu.

Bakan Atilla, daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçe merkezindeki Gaziler ve çelikler caddelerinde esnaf ve vatandalarla görütü.

Vatandalar Atillaya youn ilgi gösterdi

Halkn taleplerini ve sorunlarn dinleyen Bakan Atilla, Büyükehir Belediyesinin yürüttüü çalmalar anlatt. Esnafa hayrl iler dileyen Atilla, i yerlerinde oturup vatandalarla çay içti. Scak ortamda gerçekleen ziyarette vatandalar Atillaya youn ilgi gösterdi.

Sorunlar çözecek hizmetler götürüyoruz

lçeler ile çalmalarn koordineli yürüttüklerini kaydeden Atilla, Krsal mahalleler dahil her noktaya halkn sorunlarn çözecek hizmetler götürüyoruz. Vatandalarn isteklerini birebir duymak istiyoruz. Onun için sk sk bir araya geliyoruz. Belediyecilik hizmetlerinde halkn talebine uygun çalmalar sürdürmekteyiz dedi.

Ana Sayfaya Git