Atilla’dan Dicle çıkarması

Dicle ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlardan büyük bir ilgi gördü, sorunlarını dinledi.

Haberler 18.02.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç

DYARBAKIR-Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Dicle Belediye Bakan olarak görevlendirilen Kaymakam Alparslan Klç ile birlikte ilçe nüfusunun çounlukla yaad 27 Mays Mahallesinde incelemelerde bulundu.

ATLLA YOUN LG GÖRDÜ

Esnaf ve vatandalar ziyaret eden Atilla, youn ilgiyle karlat. Esnaf ve vatandalarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Bakan Atilla, halkn belediyelerden taleplerini sordu.

SORUNLARI çÖZECEZ

Göreve gelmeleriyle birlikte halkn belediye hizmetleriyle tantn belirten Bakan Atilla, Büyükehir Belediyesinin yürütecei çalmalarla vatandalarn sorunlarn çözeceini söyledi.

Bakan Atillann sohbet ettii esnaf ve vatandalar, belediye bakanlarnn ziyaretinden memnun olduklarn söyledi.

Atilla, daha sonra kaymakamlk binasna geçerek burada bir süre Dicle Belediye Bakan, Kaymakam Alparslan Klç ile görütü. Ziyarette, belediyelerin faaliyetleri, koordineli çalma yürütülmesi ve belediyecilik hizmetleri konuuldu. Atillaya ilçe ziyaretinde Ak Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Dara Akar elik etti.

Ana Sayfaya Git