Atilla'dan Söz'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Uzay-Söz Tv ve Diyarbakır Söz Gazetesi yayın grubunu ziyaret etti. Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Altındağ ile Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur'la görüşen Atilla, büyükşehir belediyesinin yürüttüğü faaliyetler ve halkın hizmetlere karşı tutumuyla ilgili, görüş alış-verişinde bulundu.

Haberler 13.07.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Uzay-Söz TV ve Diyarbakr Söz Gazetesi yayn grubunu ziyaret etti.

ade-i ziyaret olarak gerçekleen ziyarette Bakan Atillay, Aratrmac-Yazar mehmet Ali Altnda, Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur arlad.

YAYIN GRUBUMUZA ZYARET

Scak ve samimi ortamda geçen sohbet srasnda Bakan Atilla, ehrin her noktasnda canla bala hizmet götürmenin mücadelesi içerisinde olduklarn söyledi. Ana felsefelerinin sosyal belediyecilik olduunu ifade eden Atilla, Diyarbakra gönülden balyz. ve bu gönül birlikteliiyle, vatandamza gidiyoruz, halkmzla istiare ediyoruz. Diyalog içerisindeyiz. Siz sokaa çkmazsanz, vatandaa dokunmazsanz, onu dinlemezseniz, selam verip, çayn içmezseniz. Mutlu ve huzurlu bir kent ortam oluturamazsnz. Biz uan ehrin ve ilçelerimiz her yerine hizmetlerimizi götürüyoruz. dedi.

DYARBAKIRA HZMET AKI

Halkmzla sohbet ettiimizde hem sorunlarn dinliyoruz hem de ehrimiz için güzel ne yapabiliriz, bunu istiare ederek birinci elden soruna ve sorunlara vakf oluyoruz diyen Atilla öyle dedi;

Halkmzn fikirleri çok deerlidir. Büyükehir Belediyesi halka en iyi hizmeti sunmak için çalyor. Gayemiz halka hizmet etmektir, bu kapsamda halka inmeliyiz. Vatandalarmzn sorunlarna çözüm bulmak için sokaklardayz. Halkmzla beraber ehrimizi yönetiyoruz. Yaptmz ziyaretlerde herkesimin ihtiyaçlarn daha doru tespit ediyoruz. Belediyemizin çalmalarn halkn ihtiyaçlarna göre yürütüyoruz. Büyükehir Belediyesi halka hizmet etmek için vardr. Sorunlar çözerek halkmzn mutluluu için çalyoruz. Diyarbakrda belediyecilik hizmetleri gözle görülür bir ekilde artt. Halktan da memnuniyet dönüleri vardr. dedi.

YERL YERNDE HZMETLER

Öte yandan Diyarbakr Söz Gazetesi sahibi Mehmet Ali Altnda ile Diyarbakr Söz Gazetesi ve Tv Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimur ise, Diyarbakrn sosyal belediyecilik yönünde ivme kazandn ve gözle görülür çalmalarn yapldn belirterek, daha fazla halka inilerek, hizmetlerin yerli yerinde yaplmas gerektii önerisinde bulundu.

Ana Sayfaya Git