ATM’de buldu bankaya verdi

İşsiz genç ATM’de bulduğu parayı banka yetkililerine teslim etti

Haberler 01.03.2021 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda pandemi nedeniyle herhangi bir ite çalmayan 22 yandaki Mücahit Eren, bir bankann ATMsinde bulduu 2 bin liray banka yetkililerine teslim etti. Erenin davran, insanlk ölmemi dedirtti.

Sur ilçesinde bir bankann ATMsine geçtiimiz perembe akam ilem yapmak için giden 22 yandaki Mücahit Eren, ATMde iptal edilmi bir ilem gördü. lemini yapmak için giri tuuna basan Eren, para bölmesinden bir miktar parann çktn gördü. Paray alp sayan Eren, 2 bin liray ilemini yaptktan sonra yanna ald. Ertesi gün bankann yolunu tutan Eren, paray tutanakla banka görevlilerine teslim etti. Pandemi nedeniyle isiz olan gencin bu davran yürekleri stt.

NSANLIK ADINA GÖREVM YAPTIM

Eren, perembe akam saat 19.00 sularnda ilem yapmak için bir bankann önüne geldiini söyledi. ATMde tam yaplmam ilem gördüünü kaydeden Eren, lem iptal edilmi yazyordu. Ben de iptal etmek istedim. ptal edince para geri geldi. Paray görünce alaym m almayaym m tereddüdünde kaldm. Sonra dedim, ben almazsam bakas alr. Baka bir ey yapar diye kendi üstüme aldm bankaya geri getirmek için. Daha sonra kendi ilemimi yaptm. Ertesi gün parayla birlikte bankaya geldik. Banka yetkilileriyle görütüm, paray banka yetkililerine teslim ettim. Önemli olan insanlktr. Ben de insanlk adna, insanlar görsün diye görevimi yaptm. Ben de olabilirdim diye düündüm. Bende paray yatrmam olsam, düürmü olsam üzücü olurdu benim için de. Pandemi döneminde insanlar zor günler geçiriyor dedi.

Mücahit Eren, bankaya girerek paray teslim etti. Eren, teslim edilen parann kayt altna alndn, bankada da eksik ilem olduunun kendisine aktarldn ifade etti.

Ana Sayfaya Git