Aydın, üreticinin sorunlarını dillendirdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, il başkan yardımcılarıyla beraber Diyarbakır Ticaret Borsası'na ziyarete bulunarak bölgede bulunan tarım üreticilerinin yaşadığı sorunların çözümünü ilgili bakanlıklar üzerinden takip etmek üzere rapor istedi.

Haberler 25.09.2021 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Borsa Bakan Engin Yeil tarafndan karlanan Bakan Aydn ve beraberindekiler, borsann faaliyetleri ve çiftçilerin sorunlar hakknda bilgi ald.

TCARET BORSASI

Görümede Silvan baraj sulama yatrmlarnn tamamlanmas bata olmak üzere Bismil, Ergani ve Silvan Organize Sanayi bölgeleri, Bismildeki pamuk çrçr üreticilerinin sorunlar ile Diyarbakrda hayata geçirilmesine ihtiyaç duyulan lisansl pamuk depolama merkezine ilikin sorunlarn çözümünün takip edilmesi için Ticaret Borsas yönetiminden rapor istendi.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Aydn, kendisine iletilen sorunlar bakanlklar nezdinde takip etmek için gayret göstereceini belirterek hzl bir ekilde sonuç alacaklarna inandn ifade etti.

Aydn,Bölgemizdeki sivil toplum unsurlar ve bileenleriyle istiare edip gayret sarf ederek milletimizin huzur ve refahn ilgilendiren sorunlar çözüme kavuturacaz dedi.

Ana Sayfaya Git