Azad'ın cesedini ailesi teşhis etti

Lice'deki çatışmada öldürülen ve aranan örgüt üyelerinin mavi listesinde bulunan Azad Farkin kod adlı Nevzat Gündüz'ün cesedini, ailesi teşhis etti.

Haberler 27.11.2016 - 12:06 Son Güncelleme : 27.11.2016 - 12:20

Ahmet DEMR

DYARBAKIR- Lice lçesi krsalnda önceki gün düzenlenen operasyonlarda öldürülen 7 PKKl arasnda yer alan ve çileri Bakanlnn mavi renkli arananlar listesinde yeralan Azad Farkin kod adl Nevzat Gündüzün cesedi, ailesi tarafndan tehis edildi.

ACEM OPERASYONU

Valilikten yaplan açklamada, Lice ilçesi güneyinde kalan dalk ve ormanlk alanda faaliyet yürüten, aralarnda üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduu deerlendirilen örgüt mensuplarn etkisiz hale getirmek amacyla 23 Kasmda Bayrak-30 Jandarma Uzman Onba Sabri Acem operasyonunun düzenlendii anmsatld.

PKKLI AZAD FARKN

Açklamada, Operasyonda, 7si ölü, 1i teslim ve 1i sa olmak üzere etkisiz hale getirilen 9 terörist/ibirlikçinin arasnda terör örgütünün sözde orta saha 2. düzey yürütmeden sorumlu ve çileri Bakanlnn mavi listesinde yer alan Azad Farkin kod adl Nevzat Gündüzün de olduu ailesinin tehisini müteakip, kesin olarak anlalmtr. ifadesi kullanld.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Cumhuriyet Basavclnn talimatyla operasyonla ilgili adli ilemlere devam edildii kaydedilen açklamada, bölgede yaayan vatandalarn huzur ve güvenliinin salanmas ve terörle mücadele kapsamnda yürütülen çalmalarn da artan bir azim ve kararllkla sürdürüldüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git