Azize abla lise diploması aldı

Diyarbakırlı 53 yaşındaki Azize Ay, 39 yıllık futbol hayalini 4 yıl önce profesyonelliğe dönüştürdü. Antrenör olmak için de resmi maçlarını tamamlayan Ay, gerekli lise diplomasını açık öğretimde okuyarak aldı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ay, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile tanışmak istediğini belirterek "Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda hizmet etmek istiyorum" dedi.

Haberler 20.09.2021 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur ilçesinde doup büyüyen ve 6 yandan bu yana koyu Fenerbahçeli olan Azize Ay, 39 yllk futbol hayalini 4 yl önce profesyonellie dönütürdü. Diyarbekirspor Kadn Futbol Takmnda 2 yl ter döken Ay, daha sonra Ergani Makam Spora transfer oldu. Burada da birçok maçta ter döken Ay, antrenör olmak için bavuru yapt fakat lise diplomas olmad için kabul edilmedi. Ortaokul diplomasn açk öretimden alan Ay, 3 yl önce kayt yaptrd liseden de bu yl mezun oldu. Antrenörlük hayaline kavumak için büyük çaba sarf eden Ay, evinin yanndaki hal sahada düzenli antrenman yapyor.

ARTIK BR SORUN KALMADI

Ay, 6 yandan bu yana futbol tutkusu olduunu ve 39 yldr futbolculuk yaptn ancak 4 yl önce profesyonel olduunu söyledi. Ay, öyle devam etti:

u an aktif olarak Ergani Makam Sporda devam ediyorum. 2 yl Diyarbekirsporda oynadm, transfer oldum. Futbol hayallerimi gerçekletirdim imdi de antrenörlük belgesi almak istiyorum. Bana sürekli dediler ki; lise diploman yok. Maçlarm tamamladktan sonra lise diplomasn sorun ettiler. Açk öretimden lise diplomam da aldm. Artk bir sorun kalmad. Antrenör olmak istiyorum. Eer antrenör olursam da Fenerbahçe Kadn Futbol Takmnda görev almak istiyorum. 6 yandan bu yanadr sar-lacivert renklerle büyüdüm. Koyu bir Fenerbahçeliyim, hayallerimden biri de Fenerbahçe Kadn Futbol Takmnda görev almak. nallah da alrm. Fenerbahçe Kulüp Bakan Ali Koç ile de tanmak isterim. Hayallerime kavutuktan sonra Fenerbahçe Kadn Futbol Takmnda maddiyat düünmeden hizmet etmek istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git