BİK'te Başeğmez dönemi!

BİK Diyarbakır Müdürlüğüne atanan Başeğmez göreve başladı Basın İlan Kurumu Diyarbakır Müdürlüğüne atanan Osman Başeğmez görevine başladı. Uzun yıllar gazetecilik yapan Başeğmez, “Diyarbakır'da hizmet etmek benim için büyük onur” dedi.

Haberler 11.03.2020 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Basn lan Kurumunda Kayseri ve Bursada ube Müdürü olarak hizmet veren Osman Baemez, Diyarbakr Müdürlüüne atandktan sonra yeni görevine balad. Bursada özellikle istihdam ve eitim projeleriyle sektöre önemli katklar olan Baemez, Diyarbakrn yan sra bal ube Mardin, Batman ile Bingöl Bitlis, Siirt ve rnaktan da sorumlu olacak.

Kadim ehir Diyarbakrda görev yapyor olmann heyecan ve mutluluunu yaadn belirten Baemez, Basn lan Kurumu Yönetim Kurulumuzun kararlar ve Genel Müdürümüz Rdvan Durann teveccühleri ile görevimize baladk. Kurumumuzun ahsma gösterdii teveccühe layk olmak için gücümün yettiince, kamu hizmeti bilinci içerisinde gayret göstereceim. Bu vesile ile Bursada görev yaptm süre içerisinde temas ettiim tüm Bursallara da ükranlarm sunuyorum. Diyarbakrda sektörümüz ve ehir bürokrasimiz ve çalma arkadalarmla el birlii içerisinde güzel hizmetler yapacama inanyorum diye konutu.

Osman Baemez kimdir

1977 Ylnda Konyada dodu. Gazetecilik hayatna Konyada yerel basn kurulularnda balad. 16 yl NTV Konya bölge temsilcilii yapt. Konya Ticaret Odas Basn Müavirlii, KTO-Karatay Üniversitesi Basn Müavirlii görevlerinde bulundu. 2011 ylnda Basn lan Kurumu Kayseri ube Müdürlüüne atand. 2015 ylnda Bursa ube Müdürlüü görevine getirildi. Geçtiimiz hafta itibaryla Diyarbakr Müdürlüü görevine balad. Lisans eitimini iktisat, yüksek lisans eitimini ise halkla ilikiler alannda yapt. Yüksek Lisans eitimini Basn lan Kurumunun yerel basnn geliimine katks konusunda hazrlad bitirme teziyle tamamlad. Kayseride görev yapt süre içerisinde Erciyes Üniversitesi iletiim fakültesi gazetecilik bölümünde öretim görevlisi olarak basnda çalma hayat dersi verdi. Türk Ceza Hukukunda yeni bir uygulama olan uzlatrmaclk alannda Adalet Bakanl Alternatif çözümler Daire Bakanlnca düzenlenen uzlatrmaclk snavna girerek baarl oldu ve Bursa Cumhuriyet Savclna bal olarak, toplumsal bara katk sunmak amacyla uzlatrmaclk yapt.

Baemez evli ve üç çocuk babasdr.

Ana Sayfaya Git