Bağımlı çıktı!

Diyarbakır'da bir marketten bebek maması çalarken güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüsü bazı internet sitelerine yansıyan Şahin Gezen'in "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" ile "uyuşturucu imal ve ticareti" suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi.

Haberler 20.03.2019 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gözaltna alnan Gezenin ei C. Gezenin Einin çald malzemeleri eve getirmediini, uyuturucu almak için satm olabileceini ifade ettii örenildi

DYARBAKIRda marketlerden mama ve ya çalarken güvenlik kameralar tarafndan görüntülenen ahin G. gözaltna alnd. 3 çocuk babas ahin G.nin ei Cevriye G., einin çald mamalar satarak uyuturucu aldn söyledi.

skanevleri semtindeki market zincirinden 23 ubatta mama çalarken kasiyerlere yakalanan kimlii belirsiz kiinin baka marketlerde de hrszlk yapt güvenlik kameralarna yansd. Polis yapt aratrmada kentte farkl marketlerde hrszlk yapt belirlenen üphelinin ahin G. olduunu belirledi. Balar ilçesindeki Salk Oca Caddesinde oturan ahin G., gözaltna alnarak emniyete götürüldü. ahin G.nin ei Cevriye G. einin uyuturucu bamls olduunu, hrszlklar eroin almak için yaptn öne sürdü.

EM BU HIRSIZLIKLARI ERON ALMAK çN YAPIYOR

3 çocuunu anne sütüyle beslediini vurgulayan Cevriye G., yaad olaylarla ilgili öyle konutu: Ben eimin yapt son olaylar polis arkadalar eve gelince örendim. Mama, ya ve bebek bezi çaldn yeni duydum. 3 çocuk annesiyim maddi durumumuz zaten yok, bize kaynvalidem bakyor. Eim çalmyor madde bamls, en küçük kzm 3 yana girdi ben onu da dier çocuklarm da anne sütüyle büyüttüm. 10 yldr onunla evliyim. Son 3 yldr madde bamls, imdiye kadar ekmeini bile yemedik, cebinde hiç para yok. çald mamalar kesinlikle eve getirmedi. Benim çocuklarmda mama yemiyor zaten. Eimin daha önce üzerinde uyuturucuyla yakaland. Eimin sadece uyuturucudan kayd var. Eim bu hrszlklar eroin almak için yapyor. Eimin tedavi olmasn istiyorum eski günlerdeki ahin olmasn istiyorum. çocuklarma bakmyor sadece Balar Sosyal Yardmlama Vakfndan eitim yardm alyorum.

TEDAV OLMASINI STYORUM

Yaad evin kaynbiraderine ait olduunu belirten Cevriye G., Ben gerçekten madur biriyim ama o çald ürünleri eve getirseydi de ben onlar kabul etmezdim. Haram mal ben nasl yerim, çalyor, götürüp satyor o paray uyuturucuya veriyor. Eve getirmiyor. Ben devletimden yardm istiyorum, eimin de tedavi olmasn istiyorum. Baka da bir isteim yok dedi.

Daha önce uyuturucu kullanmak suçundan sabkas bulunduu ortaya çkan ahin G.nin Diyarbakr Emniyet Müdürlüündeki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git