Bağlar Belediyesinden dezenfekte rekoru

Yeni tip koronavirüs vakalarının Turkiye'de görülmeye başlanmasından sonra harekete geçen Bağlar İlçe Belediyesi, oluşturduğu 60 kişilik ekip ile iki haftada aralarında sağlık kuruluşları, eczaneler, eğitim kurumları, semt pazarları ve vatandaşa hizmet veren kamu kurumlarının olduğu 300 yeri dezenfekte etti.

Haberler 30.03.2020 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun yönettii çalmalar kapsamnda mahalle, cadde ve sokaklar ise buhar özellii olan araçlarn püskürttüü antiseptik solüsyon ilaçlaryla virüse kar temizlendi. AK Partili Diyarbakr Balar lçe Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamnda gerçekletirdii dezenfekte çalmalaryla bir rekora imza att. Hem gece hem gündüz çalma yapan ekipler bir yandan özel ekip ile kamu hizmeti veren 300 kuruluu dezenfekte ederken, buna e zamanl olarak da vatandalarn yaamn devam ettirdii mahalle, cadde ve sokaklara dezenfekte uyguland.

YALI VATANDALARA EVDE HZMET VE TEMZLK

Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan oluturulan ekipler, 99 eczane ve 30 salk kuruluu dahil olmak üzere kamu binalarn, muhtarlklar, ticaret merkezlerini, sivil toplum kurulularn, yerel ve ulusal basn bürolarn, güvenlik güçlerinin kulland bina ve araçlar, eitim kurumlarn, ibadet yerlerini dezenfekte etti. çileri Bakanl tarafndan sokaa çkma yasa uygulanan yal vatandalarn ihtiyaçlarn yine Bakan Beyolunun talimat ile oluturulan ekiple evlerine kadar ulatran Balar Belediyesi, kimsesi olmayan yal vatandalarn evlerinin bakm ve temizliini de gerçekletirdi.

SEFERBERLK LAN ETTK

Bakan Beyolu, virüs tehdidinden önce de vatandalarla iç içe yaayarak gönül ba oluturduklarn ancak hükümetin açklad tedbirlerden sonra seferberlik ilan ettiklerini söyledi. Beyolu, Vatandamzn hizmet ald ve yaamna dokunan her yere ulamaya gayret ediyoruz. nsan yaat ki devlet yaasn anlaymz bunu gerektiriyor. Cumhurbakanmzn talimatlar dorultusunda tehlike ortadan kalkana kadar tedbirlerimizi almaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git