Başkanın yakınları saldırdı

ŞANLIURFA Harran'da, İstanbul'un fethinin yıl dönümü için düzenlenen programda, isminin anons edilmediği öne sürülen İlçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un yakınları ile etkinliğin sunucusu okul müdürü Ahmet Karademir arasında kavga çıktı. Karademir'i döven başkanın yakınları, kavgaya engel olmak için araya giren Harran İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Demiroğlu'na da saldırdı.

Haberler 30.05.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, sabah saatlerinde, Selahaddin Eyyubi Anadolu mam Hatip Lisesinin spor salonunda meydana geldi. stanbulun fethinin 566nc yl dönümü dolaysyla düzenlenen etkinliin sunuculuunu yapan, lise müdürü Ahmet Karademir, açlta salondaki protokol üyelerinin isimlerini anons etti. Karademir, iddiaya göre, protokolden Harran Belediye Bakan MHPli Mahmut Özyavuzun ismini söylemedi.

OKUL MÜDÜRÜNE SALDIRI

Bu nedenle program sonunda Bakan Özyavuzun yaknlar ile okul müdürü Karademir arasnda tartma çkt. Tartma, ksa sürede büyüyüp, kavgaya dönüürken Karademir, bakann yaknlar tarafndan dövüldü. Bu srada kavgay görerek, engel olmak için araya giren Harran lçe Milli Eitim Müdürü Kenan Demirolu da grupta bulunanlar tarafndan dövüldü. Salonda bulunanlarn araya girmesiyle sonlandrlan kavgada yaralanan Karademir ile Demirolu, salk görevlilerince ambulansla Harran Devlet Hastanesine kaldrld. Burada ilk müdahaleleri yaplan Karademir ile Demirolu, daha sonra anlurfadaki hastaneye sevk edildi. Vücutlarnn çeitli yerlerinden yaralanan Ahmet Karademir ile Kenan Demirolunun, saldrganlardan ikayetçi olmad örenildi.

Ana Sayfaya Git