Babaları evi terk edince!

Babaları tarafından terk edilen üç çocuklu aileye sahip eş zorlu yaşama direnirken, Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu yardım elini uzatı. Aileyi ziyaret eden, sorunlarını dinleyen Başkan Hüseyin Beyoğlu, her türlü desteğin aileye sağlanacağını bildirdi.

Haberler 08.03.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, mahalle ziyaretlerinde dramatik insan hikayeleriyle karlap ihtiyaç sahiplerine destek olarak gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Babalar tarafndan terk edildikleri için anneleriyle beraber zor koullarda hayat mücadelesi veren 3 çocuklu ailenin dramn örenen Bakan Beyolu,aileyi ikamet ettikleri evde ziyaret etti.

ALENN TEMEL HTYAçLARINI KARILADI

Hasta olan ve bugüne kadar bir çok ameliyat geçirdii belirtilen anne M.A ile görüerek teselli ve moral alayan Beyolu, aileye her türlü destei salayacaklarnn sözünü verdi.

Yaadklar sorunlar nedeniyle zorlu bir hayat mücadelesinin içerisinde olduklarn belirten fedakar anne,anlaml davran nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür ederek,Hep dualarmzda olacaksn ifadeleriyle sevincini dile getirdi.

MAZLUMA DESTEK OLMAK GÖREVMZDR

Darda kalana ve mazlum olana kol kanat germek yüce dinimizin ve anl medeniyetimizin gereidir diyen Bakan Beyolu ise milletin huzuru ve refah için imkanlar dahilinde gayret göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

Aile ziyaretine Ak Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir de katld.

Ana Sayfaya Git