Babanın öfkesi

Evlat nöbeti tutan baba Aydın: “HDP milletvekilleri Kandil’i çok seviyorlarsa onlar gitsinler, neden gitmiyorlar”

Haberler 28.09.2021 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr l Bakanl önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnii 756nc gününde de devam ediyor.

çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019da farkl kentlerden Diyarbakra gelen ailelerin HDP il binas önünde balatt oturma eylemi 756nc gününde de sürüyor. Diyarbakrl Süleyman Aydn, 4 yl önce terör örgütü PKK tarafndan kaçrldn iddia ettii olu Özkan (19) için HDP il binas önünde beklediklerini söyledi.

BABANIN ÖFKES

Aydn, Eylemimizin 3üncü ylna girdik, bu vatan hainlerinin kapsndayz, HDP 6 yldr benim olumu daa göndermi, benim olumu getirsinler bunlar benden ne istiyorlar ekyam nedirler. Gelsinler bize ne açklama yapabiliyorlar ne de baka bir ey. Bunlar nereye kadar Kandile vekillik yapacaklar birazda kendi Kürt ailelerine sahip çksnlar. Bizden ne istiyorlar, 40 yldr evimizi yktlar, çocuklarmz getirsinler 6 yldr evladmdan haber alamadm, çocuklarmz getirsinler. Bu Kandil vekillerinin kapsndan kalkmayacaz, HDP milletvekilleri Kandili çok seviyorlarsa onlar gitsinler, neden gitmiyorlar, Türkiyeyi istemeyen oraya gitsin bizim çocuklarmz neden gönderiyorlar. Burada Türkiyenin dört bir yannda aileler çocuklarn istemeye geldiler. HDP sesimizi duyuncaya kadar mücadelemize devam edeceiz. Bütün dünya sesimizi duydu HDP duymad. Kalkmayacaz, çocuklarmz getirsinler, getirmedikleri müddetçe buradan kalkmayacaz dedi.

Ana Sayfaya Git