Bağcılar modern yüzüyle cezbediyor

Türkiye'nin en büyük mahallesi unvanını elinde bulunduran Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi, modern yüzüyle yatırım bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor.

Haberler 07.05.2020 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçeye gerçekletirdii yeni yatrmlar ve hizmetlerle vatandalarn gönlünde taht kurdu. lçeye bal olan ve Türkiyenin en büyük mahallesi unvanna sahip olan Baclar Mahallesi, modern yüzü ile metropolleri aratmayan mahalleye dönütü. Geni ve bisiklet yollar, kaldrm ve parklaryla 7 gün 24 saat vatandalarn hizmetine devam eden Balar Belediyesi, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann verdii ehir Hastanesi müjdesini vatandalara kazandrmak ve modern yüzü ile yeni yatrm ilçesi olma hedefinde devam ediyor. lçede ta krma, eleme ve plent antiyesi sayesinde ylda 600 bin ton asfalt üretilerek hem ilçenin yollar daha hzl yaplyor hem de dier kurumlara sat gerçekletirerek belediyeye ek gelir salanyor.

BACILAR MAHALLESN DAHA DA GELTRECEZ

Konuyla ilgili deerlendirmelerde bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçenin modern yüzü olan Baclar Mahallesine yeni yatrmlar yaplarak modern yüzünün geliecei müjdesini verdi. Bakan Beyolu, Balarmz 400 bin nüfusu ile Türkiyenin 36 ilinden daha büyük bir ilçedir. Balarmza bal mahallelerinden Baclar Mahallesi 150 bine dayanan bir nüfusu ile Türkiyenin en büyük mahallesi. Baclar, Balar ilçesinin modern yüzü, yollar, kaldrmlar, parklar ile modern ve nezih bir mahallemizdir. Balarmz ve Baclar halkmz seviyoruz, biz halkmza hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Baclarmz büyük ve modern mahalle olduu için yükü de ar. Asfaltlamas, kaldrm ve parklar ciddi bir emek gerekiyor. Biz de bunlar hepsini yerine getirmeye çalyoruz, Baclarmz ve Diyarbakrmzla gurur duyuyoruz ve hizmetkar olarak her zaman elimizden geleni yapyoruz. Baclar önümüzdeki zamanlarda daha da gelitireceiz. çünkü gelien Balarn yüzü Baclardr. Yeni imar plan olacak, yani bir Baclar kadar bir mahalle daha olacak bizde Baclar 2 veya 3e böler mahallelerimizi küçültürüz biraz. Cumhurbakanmz müjde vermii, Diyarbakrda 2 ehir hastanesi yaplacak diye inallah biri Balar ilçemizin Baclar Mahallesinde yaplacak. Halka hizmet hakka hizmettir, o iarla biz yola çktk, hizmet insanlara gurur ve mutluluk veriyor, rabbimize ükür ediyorum ki bu halkn hizmetkar etmi. Balarmzda ta krma, eleme ve plent antiyesini kurduk, Türkiyenin en büyük antiyelerinden biri, biz ylda 600 bin ton asfalt üretiyoruz, yani Diyarbakrn ve 17 ilçeye yetecek kadar asfalt üretiyoruz. Gerekirse bu asfaltmz dier kurumlara satmak kayd ile belediyemize gelir elde edeceiz dedi.

Baclar Mahallesi sakinlerinden Murat Erku, mahallelerinin gelitiini ve büyüdüünü kaydetti. Erku, uanda bir skntmz yok, memnunuz. Baclar Mahallesi gittikçe geliiyor ve büyüyor diye konutu.

Hüseyin Kaçmaz ise Balar Belediyesinin yapt hizmetlerden memnun olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git