Bağcılar yenilendi

Bağlar Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde Bağcılar ve Kaynartepe mahallelerinin kaldırımlarını yenileyip parke taşları döşeyerek görüntü kirliliğinden kurtarırken, kırsal Kabahıdır Mahallesi’nde ise yeni evlerin inşa edildiği bölgelerde yeni yol çalışması gerçekleştirdi.

Haberler 06.08.2021 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Balar Belediyesi, ilçe merkezi ve krsal bölgelere yönelik alt yap ve üst yap yenileme çalmalarn sürdürerek uzun yllardr hizmet alamayan bölgelerin sorunlarn çözüyor.

lçe merkezinde ypranarak kullanlamaz hale gelen kaldrm ve ara sokaklar tek tek tespit edilerek belediyenin imkanlaryla yenileniyor. lçenin gelien yüzü Baclar Mahallesinde bir çok kaldrm ve ara sokakta ilk kez parke ta döeme çalmas gerçekletirilirken, Kayrantepe Mahallesinde bozulan parke talar sökülerek yenileri monte edildi.

KABAHIDIR MAHALLESNE YEN YOLLAR KAZANDIRILDI

Krsal yerleim yerlerine yeni yol kazandrma çalmalar da aralksz olarak sürüyor. 36 mahalle ve 92 mezra olmak üzere 128 yerleim yerinin olduu krsal Karacada bölgesinde Kabahdr Mahallesinde yaplan çalmalarla yeni yollar kazandrld. Yeni yaplarn ina edildii yaam alanlarnn ulam sorunu çözüme kavuturuldu. Alt temel malzemeleri kullanlarak hazrlanan yollar vatandalarn hizmetine sunulurken, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla hazrlanan plan dahilinde dier yerleim yerlerinde ulam rahatlatmaya yönelik çalmalarn devam ettii ifade edildi.

Ana Sayfaya Git